lördag 29 november 2008

Sthlm igen.

Nu är man i stora staden igen. När jag kom fram igår gick vi till pizzerian här i svedmyra och köpte pizza. Sen hem, käka pizza och chips och dricka öl! Hell yeah! Något av det bästa som finns. Att släta över det med fantastiskt sex är ju inte fel heller. Boo yaah!

Idag ska man väl ta sig in till stan och träffa Jonas. Senare ikväll vet jag inte riktigt. Men jag vill träffa emeluttan så man kanske får dra sin röv till nacka :)

see yaaa

tisdag 25 november 2008

Ledsen att jag är så jävla cp på att skriva blogg. Jag ska försöka bättra mig.
Har precis kommit hem från fika på Waynes med Ballen, Amanda, och Elin. Det var myspys. Älskar att sitta inne och fika numera efter jag slutat röka. Det suger att sitta ute, det är en heelt annat känsla att sitta inne på ett café, en känsla som jag aldrig tidigare upplevt!


Och jag vill bara säga att jag kickade ass idag på muntliga redovisningen i svenska nationella. Jag var så jävla bra att jag nästan har lust att knulla mig själv. Jag kände mig fan inte ens nervös. Jag klädde ut mig till ett "potentiellt våldtäktsoffer". Svart tight klänning, ganska kort, smink och läppglans och mina svarta lack-klackar. Helena sa att jag var modig, haha. Men i alla fall, detta är första gången jag varit riktigt nöjd med en muntlig redovisning och det känns så jävla skönt. Dessutom snackade jag i prick fem minuter inte en sekund över eller under. SUCKERS!! (låt mig få va stolt för en gångs skull liksom)

Ett minus var ju att jag hade ett munsår under redovisningen. Jag har aldrig haft ett munsår i hela mitt liv, och så kommer det nu. Tack så mycket.

Igår var jag och lämnade in ett CV till BIKBOK. De vill ha in extra jobbare. Det skulle va gött att jobba i butik. jag har ju dessutom erfarenhet och lite kassavana nu, och det var ett plus. Så jag hoppas verkligen de hör av sig, desperate need of cash.
Amen vad roligt. Nu har jag provat att fetstila en del ord som riktiga bloggare.

fredag 14 november 2008

halleuljulljajah

Saker och ting börjar kännas lite bättre. Nationella i svenska är avklatat och det är en mycket positiv sak. Nu är det bara muntliga kvar. Men vad då, det är bara fem minuter av mitt liv. Fem ynka minuter som jag går här och oroar mig om.. Varför är det så jobbigt att prata inför grupp? Det är inga sura dömmande kärringar som ska sitta och granska mig när jag snackar. Det är halva min fina klass, som är snälla personer som inte alls är dömmande i såna här situationer. Fem minuter kommer gå fort..

Idag blir det i alla fall troligen utgång med typ halva klassen. Arena såklart.. vart ska man annars ta vägen? Och på lördag blir det kanske rock band/bakis kväll med ett gäng. Jag vill spela trummorna!!

Min största dröm, som även challe delar är att ha ett helt gäng ugglor. Typ sådär en tio-femton
stycken vore ganska lagom. Och när man trycker dessa levande ugglor på magen så låter de. De hoar. Och alla ugglorna har ett ho i var sitt tonläge. Så när man går runt och trycker på dem så kan man göra en låt.
that would be awesome!!

Jag hjälpte ballen med att fotas hiphopigt. Men min hiphopighet syns inte speciellt mycket. Jag är bara jävligt snygg.

fredag 7 november 2008

suck.

Det var länge sen jag var så här nere, haft så lite att säga, haft så här lite lust.
Jag stänger in mig i helgen. En värdelös helg att festa på.. Blir säkert inget bra ändå. Vart fan är all energi? Försvann den lilla man hade i takt med sommaren? Jag önskar mer pengar till mig. Mer pengar till min familj. Framförallt till lilla pappa i Stockholm.

Nu har vå sålt vår bil i alla fall. Och jag fick hålla i 50 papp. Fatta vilken jävla shoppinglust man fick. Eller dra krogenrundan med de pengarna i plånboken. Känns ganska tråkigt att vara utan bil. Fattar inte hur jag ska kunna övningsköra nu. Kommer typ aldrig kunna ta körkort. Åååååååååååka pendeltåååååååååg, jag är en loser baby, jag har inget körkoooort..


Har laddat upp med ett gäng skräckisar som jag och baby ska kolla på. Det blir mysigt. Bara mysa hela helgen. Det orkar jag med.


torsdag 6 november 2008

Utmaning.

Utmanad av Challen. Jävla fan. Jag hatar allt sånthär. Det är så jobbigt ju. Men jag får väl ge med mig lite. Måste det här va saker som ingen vet om eller? Skitsamma. Här kommer sju saker om mig.

- Länka till personen du blev utmanad av
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa
- Utmana 7 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn
- Låt dem få veta att de blivit utmanade och lämna en kommentar i deras blogg

1. Jag älskar att klia mig i skrevet. Finns förmodligen inget skönare. Möjligen om någon annan kliade mig och jag bara kunde njuta.

2. Jag skulle vilja ha en galen iller som husdjur och kalla den Herbert. Eller kanske gunnar som en hyllning till min döda fisk.

3. Jag är så jävla känslig numera (av p-staven!?) så jag kan börja böla till en reklam. Det händer ganska ofta. Visa mig en typ bris reklam eller liknande så kan jag inte hålla tätt i tårkanalen. Fifan

4. Jag började inte använda riktig BH förens i 18 års ålder. Jag tyckte det var så dags att börja då.

5. Jag har sålt mina strumpor.

6. Jag är något blyg och det tar ett tag att lära känna mig men när man väl gör det så är jag oftast en väldigt nära vän man har i flera år.

7. Jag gillar att hälla mjölk på glassen och älskar glass med marsmellows.

Jag utmanar: Ida, Robin, Erica, Jonas, Johan, Emma och systeryster!

onsdag 5 november 2008

Rädslan.

Ibland blir jag bara så jävla trött.
Det kommer alltid finnas folk som vill trampa på en, vart man än är. Det man får tänka på är väl att de människorna i sin tur är osäkra, eller själva blivit trampade på. Det jag tycker är så fullkomligt avskyvärt är när människor uttnyttjar ens svagheter. Bara för att jag för snäll, oftast konflikträdd och verkligen inte vill göra någon illa. Jag är rent utav rädd för att såra folk ibland. Men det är vissa personer som man verkligen inte trodde skulle trampa på en. Det gör mig mest äcklad. Förbannad och förvirrad. Är människan i grund och botten en ond liten varelse som bara är självupptagen och maktgalen? Eller är vi oskyldiga djur som bara handlar efter vår största instinkt; Överlevnad?
Det handlar om att klättra uppåt. Bli så framgångsrik som möligt. Att lyckas. Skit i alla andra. Är det verkligen så? Jag blir bara så trött. Kan vi inte bara vara vänner, kompis?

måndag 3 november 2008

Nyttigt.

Detta ska vara min nyttiga vecka. Kanske till och med blir det en nyttig månad. Börjar med att till lunch käka, inte bara bulgur, utan fullkornsbulgur!! Med grönsaksgryta till. Måste ta upp det vegetariska igen, känner att jag har svikit lite. Min hy blir faktiskt bättre när jag äter vegetariskt och jag känner mig typ hälsosammare.

Det får inte bli något sött eller inödigt fett alls typ. Inga chips till helgen :( Det blir hårt alltså..
Känns även som jag måste plugga i helgen. Förbereda mig inför muntliga i svenskan. Men jag vill helst inte tänka på det. Jag blir psykistk funktionshindrad av det.
Hej hopp nyttig vecka bara frukt och grönt!