tisdag 25 november 2008

Ledsen att jag är så jävla cp på att skriva blogg. Jag ska försöka bättra mig.
Har precis kommit hem från fika på Waynes med Ballen, Amanda, och Elin. Det var myspys. Älskar att sitta inne och fika numera efter jag slutat röka. Det suger att sitta ute, det är en heelt annat känsla att sitta inne på ett café, en känsla som jag aldrig tidigare upplevt!


Och jag vill bara säga att jag kickade ass idag på muntliga redovisningen i svenska nationella. Jag var så jävla bra att jag nästan har lust att knulla mig själv. Jag kände mig fan inte ens nervös. Jag klädde ut mig till ett "potentiellt våldtäktsoffer". Svart tight klänning, ganska kort, smink och läppglans och mina svarta lack-klackar. Helena sa att jag var modig, haha. Men i alla fall, detta är första gången jag varit riktigt nöjd med en muntlig redovisning och det känns så jävla skönt. Dessutom snackade jag i prick fem minuter inte en sekund över eller under. SUCKERS!! (låt mig få va stolt för en gångs skull liksom)

Ett minus var ju att jag hade ett munsår under redovisningen. Jag har aldrig haft ett munsår i hela mitt liv, och så kommer det nu. Tack så mycket.

Igår var jag och lämnade in ett CV till BIKBOK. De vill ha in extra jobbare. Det skulle va gött att jobba i butik. jag har ju dessutom erfarenhet och lite kassavana nu, och det var ett plus. Så jag hoppas verkligen de hör av sig, desperate need of cash.
Amen vad roligt. Nu har jag provat att fetstila en del ord som riktiga bloggare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att det gick bra på redovisningen! :)
Håller tummen för att du får jobbet!
MISS YOU TOO!

Anonym sa...

Ditt muntliga var jättebra! :D
Dock är jag rätt knäckt att du dängde mig med 2 sekunder på tiden ;o haha :P