torsdag 6 november 2008

Utmaning.

Utmanad av Challen. Jävla fan. Jag hatar allt sånthär. Det är så jobbigt ju. Men jag får väl ge med mig lite. Måste det här va saker som ingen vet om eller? Skitsamma. Här kommer sju saker om mig.

- Länka till personen du blev utmanad av
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa
- Utmana 7 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn
- Låt dem få veta att de blivit utmanade och lämna en kommentar i deras blogg

1. Jag älskar att klia mig i skrevet. Finns förmodligen inget skönare. Möjligen om någon annan kliade mig och jag bara kunde njuta.

2. Jag skulle vilja ha en galen iller som husdjur och kalla den Herbert. Eller kanske gunnar som en hyllning till min döda fisk.

3. Jag är så jävla känslig numera (av p-staven!?) så jag kan börja böla till en reklam. Det händer ganska ofta. Visa mig en typ bris reklam eller liknande så kan jag inte hålla tätt i tårkanalen. Fifan

4. Jag började inte använda riktig BH förens i 18 års ålder. Jag tyckte det var så dags att börja då.

5. Jag har sålt mina strumpor.

6. Jag är något blyg och det tar ett tag att lära känna mig men när man väl gör det så är jag oftast en väldigt nära vän man har i flera år.

7. Jag gillar att hälla mjölk på glassen och älskar glass med marsmellows.

Jag utmanar: Ida, Robin, Erica, Jonas, Johan, Emma och systeryster!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha klia dig i skrevet? xD

Abacuz sa...

1. Jag älskar att klia mig i skrevet. Finns förmodligen inget skönare. Möjligen om någon annan kliade mig och jag bara kunde njuta.


omg, i'm dating a dude!
hahahaha

Och nej, jag tänker inte utmana folk :) men jag kan berätta personliga grejer. (HATA HATA HATA kedjebrev! it all ends with ME!)