torsdag 30 juli 2009

Underbara svenska sommar.

Regn. Cigaretter på balkongen. En bra bok. Te. Regn. Sexleksaker. Regn. Svensk jävla sommar. Regn.

onsdag 29 juli 2009

Oh my fucking god.

Så avslappnad som jag är nu var ett tag sedan. Jag går på moln. Jag är hög som ett hus. Dock inte av droger, av något mycket bättre. Efter en lång dag på stan så kom jag för en stund sedan hem, tre olika sexleksaker rikare. Alla är prövade. Jag kommer aldrig mer behöva en karl!

Gottfolk, det är rea på kondomeriet!
Hur kan dom ens va så snygga? Det ät omöjligt. Trekant, ja tack!!

fredag 10 juli 2009

Hej alkoholfri fredag.

Jag har inte druckit på alldeles för länge. Jag håller på att förlora förståndet tror jag. Eller är det så här det känns att rensa kroppen och bli frisk? I så fall väljer jag alkoholen.
Jag som tänkte att man kunde göra ett efterlängtat besök på the good old Arena. Det var hur länge sedan som helst. Men istället är man sjuk. Är det någon som vill ha en myskväll istället för att gå ut och supa? Någon alls? Bara lite? Nä jag tänkte väl det. Gå ut och sup och ha svinkul och dansa som apor då :( Jag vill bli friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk

torsdag 9 juli 2009

Sjukaste sjuklingen som sjukar

Jag är cp sjuk tack vare jävla cp arvika. I curse them!!!! Jag har varit sängliggande i fyra dagar nu och jag håller sakta på att förlora förståndet på grund av brist av kontakt med omvärlden. Men idag var jag inte helt överkörd och halvdöd när jag vaknade imorse. Så det känns som jag börjar bli lite bättre. Men vid det här laget har jag väl hostat tarmarna upp till bröstet så det är kört med mig ändå.

Hur många är sugna på att dra till PIP? Kolla bandlistan, den är fet. Kommer jag äntligen få se SMK och guvernören!??!!?
http://www.putteiparken.se/artister
Och vem är med på att hota Caroline af Ugglas av scenen med bajsmannen?

tisdag 7 juli 2009

Oj Vad länge sedan jag tog mig tid att skriva några rader här. Under tiden har jag avverkat lite sthlmsvistelser och arvikafestivalande bland annat.
Arvika var ganska ovärt egentligen. Jag jobbade som funkis med att städa vägarna och brandgatorna på stora campingen. Det var som ett jävla arbetsläger alltså. Hettan var hemsk och vi var tvugna att städa även då det nästan inte fanns något att städa på vårt område. Dessutom blev jag cp sjuk i fredags, hade halsont, hosta, huvudvärk och hela kroppen värkte. TROSTS det var jag tvungen att stanna kvar för att jobba och fick inte åka hem förens på söndag. Jag ska aldrig i hela mitt liv vara funktionär. Men jag fick se lite bra band i alla fall. Otroligt mycket mer än förra arvikafestivalen då jag antigen låg däckad någonstans eller spydde. Jag såg Tha mars volta, Röyksopp, Detektivbyrån, Nine inch nails, Welle Erdball, Bob hunb, Depeche mode, slutet av Thåströms spelning, Korn och Tiger Lou. Jag är lite besviken på att jag var så jävla sjuk och skakis fredag kväll så jag missade Fever ray. Det sög massiv hästballe.

Jag ska väl försöka ta det mesta av mitt pick och pack och dra mitt sorry ass till Stockholm för gott snart. Om någon vill komma och hälsa på så har jag lägenheten själv vecka 30 och kanske veckan efter också. Så jag tänke ha lite dropp in. Välkommen till min tvåa på liljeholmen.