torsdag 28 augusti 2008

Stockholm idag! Woho.

Sitter här och försöker välja vilka bilder jag ska skriva ut och ha i min portfolio. Det går inte alla tiders, jag är inte riktigt nöjd med alla. Men men, det får bli som det blir!

Kl 17.15 åker jag och ChallenBallen till Sthlm! När vi kommer fram blir det troligtvis Daniels företagsfest med gratis mat och dricka! Gratis är alltid gott :D Men man måste ha vårdad klädsel. Vad är det liksom? :(

Imorgon blir det hårda bud då vi ska springa runt som galningar och leta praktikplats. Det måste gå bra!! Blir lite roligare på lördag när vi ska på Nrj in the park. Afasi & Filthy spelar så jag ska lyssnar igenom deras nya skiva om och om igen på vägen till Sthlm. Dessutom kommer Lazee och han är inte fel han heller!

Nu måste jag göra mig i ordning och packa det sista. Hej hopp!

onsdag 27 augusti 2008

Stockholm imorgon.

Yeah!
Efter bara två inlägg så bytte jag blogg. Efter smarta tips så bytte jag ifrån blogg.se hit till blogspot. Fuck bloggs reklam!
Just nu känner jag mig något peppad! Var i stan med Min Egna Balle förut. Vi fikade och köpte livsnödvändiga saker inför helgen. Det blev en jävligt sexig pärm och 25 fotokåta plastfickor att lägga foton i. Detta ska nämligen bli min nya portfolio. Eller ja, min första portfolio. Nu är bara frågan vilka foton jag ska ha där i.

Vi ska gå runt i StadenStaden Stockholm och visa upp våra onekligen professionella portfolios, och hoppas på att någon vill ta emot oss som praktikanter i fyra veckor! Om ingen gör det tänker jag slå dem. Hårt. Beware..

Dessutom ska jag ju mysa sönder med min drömprins. Give me some suger papa.

Önska oss lycka till!

Beslutsångest.

Sitter här och kurerar mig med en kopp te för min onda hals. Äter också ett speciellt GI bröd, hur nyttigt nu det är egentligen.
Har fått ett mer eller midre utbrott på min dator som inte ens går att starta. Jag har massa galma bilder där jag inte vill förlora!!

Att bli sjuk känns ju som en väldigt tårkigt start alltså. Dessutom har jag börjat få lite tvivel. Ska jag verkligen sluta jobbet? kommer jag ha råd med allt jag vill göra? Även om jag slutar jobba, kommer jag verkigen fokusera mer på skolan i alla fall?

Folk, ni kan inte förstå min beslutsångest. Jag har beslutsångest över ALLT. Ska jag ta blåbärspajen eller rabarberpaj? Ska jag ta mina svarta eller vita skor till dehär kläderna? Typ allting onödigt har jag världens beslutsångest över, det är nog min svagaste sida. Jag önskar att det inte vore så mycket val här i livet. Allt beror ju på vilka val man gör hela tiden! Man får väl kanske sluta lägga så mycket tyngd på sina val hela tiden. Men i slutet så kan man ju ändå inte sluta undra, hade det varit annorlunda om jag gjort på det andra sättet istället?

Men målen jag satte upp förut kändes bra då i alla fall. Jag får leta tillbaks till den känslan.
Allt kommer bli bra. Det här ska bli ett kickass år!!!

Då var det dags, även för mig.

En gång för väldigt länge sedan, försökte en glad ung tjej vid namn Rebecca, förövrigt jävligt snygg, skapa en anständig blogg. Det gick skit.

Så nu tänkte jag en gång för alla skapa en ny blogg då min gamla spårlöst försvann. Och passar inte namnet Becka Happy så säng?
Jag antar att det är ganska många av hela jävla världens befolkning som någon gång tänker "fan va mitt liv är skit"? Ibland måste man få en ny start på saker. En ny chans, osv. Det kan vara vad som helst! "Nu fan ska jag ta tag i saker och bli smal, plugga mer, börja jobba, sluta röka" you name it.

Igår kände jag så, och det var inte lite jag vill ändra på. Vi kan ju börja med sak ett:
  • Mitt jobb. Jag har världens sämsta tänkbara jobb som jag otroligt nog orkat stå ut med i nio månader nu. Jag är en så kallad Intervjuare. Jag sitter i ca fem timmar och ringer upp folk och "vill höra" deras åsikter om allt från vad de brukar dricka för kaffe eller om de ibland kan känna sig uppblåsta eller gasiga i magen. Kort sagt, jag sitter och är övertrevlig mot otrevliga idioter. Jag måste sluta på helvetesjobbet innan jag går under jorden.
  • Hälsa. Jag ska ge träning en ärlig chans. Nu är det nog med känna sig som en säck potais-livet. Jag ska börja träna på Friskis&Svettis och ha the time of my life med tanterna. Jag äter faktiskt redan väldigt bra mat men något som jag ska försöka sluta lite med, ENDAST LITE, för detta är nämligen det jag lever för, Chips! Och ja, de är värda att stavas med stor bokstav. Det är så jävla gott och jag vräker lätt i mig en påse själv. Ge mig tid och möjlighet, jag gör det.
  • Skolan. Jajaaaaaa, jag ska ta tag i skolan med. Detta året lär ju bli det viktigaste så det är väl lika bra att lägga ner sig. Nu jävlar!!
  • Familj. Försöka få ett bättre förhållande till min familj, Kämpa kämpa kämpa.
  • Summering. Jag ska alltså skaffa mig ett nytt liv. Någon som vet vart man kan köpa ett skräddarsytt? Vore mycket enklare.
Så nu ska jag alltså börja med det här. För att göra det tänkte jag ju därför också börja blogga. Så vi får ju se hur jävla bra det går den här gången. Så nu kan ni följa mina försök till det fullständiga livet, och troligtvis skratta åt mina misslyckanden.

Hejsvejs nytt liv osv!

(Ursäkta att min blogg är så vit och tråkig, men jag orkar liksom inte bry mig. Ska lägga upp lite biler någon gång så det blir kulkulkul)