fredag 31 oktober 2008

Halloween!

Sitter och har en aning ångest över filosofin. Jag har verkligen ingen lust att göra den. Ska analysera eller nått. En film om en homosexuell katolsk präst. Visst, filmen var bra och tog upp mycket intressanta ämnen men fan, den var ändå jävligt tråkig.
Saknar min äskling också.


ikväll ska man fira halloween med pompa och ståt! Vet inte riktigt vart vi tar vägen än men jag tror det blir kul vart vi än ska! Jag ska va utklädd till en sailor. Hoppas det blir bra. Man kan inte vara ful i korta shorts i alla fall, det är ett som är säkert. sexyseyxysexy. Skepp ohoj!

onsdag 29 oktober 2008

Stockholmsveckan

Detta har vart en mycket trevlig och produktiv vecka. Jag har hunnit fått klar min fördjupning, och det känns väldigt skönt. Mitt tema är lite annorlunda människor, typ uteliggare, gatumänniskor och så vidare. Först var jag lite orolig att folk skulle bli arga på mig och slå mig om jag tog kort på dem, men det har gått svinbra. De flesta var bara glada för uppmärksamheten. På kuppen fick jag en ny kompis från Holland som heter Melvin. Han var as schysst och hjälpte mig att fota. Han gick fram och snackade med Horst och frågade om jag fick fota honom. Holländska och tyska är inte riktigt samma man de förstod varandra något i alla fall. Horst är den där snubben som nu håller till vid plattan, han har en radio tätt intill örat och spelar munspel så som han hör låtarna. Det låter förjävligt men han har sin charm liksom. Melvin bodde nära Amsterdam(!!!) så jag hoppas man får hälsa på!

Här är Melvin och Horst. Vi fick varsinn kram av honom. Väldigt gulligt.



Jag och Challe käkade på Bagelstreet där Elin jobbar. Det är så JÄVLA GOTT! Pestokycklingen <3<3<3
Jag käkade Ben&Jerrys för första gången i mitt liv också. Fyfan vad gott!

fredag 17 oktober 2008

Mys i höstmörkret.

Nu när det börjar bli riktigt mörk och för varje dag allt tidigare så är det mysigt med lugn musik. Jag älskar att mysa, dricka massor av te och lyssna på halvdeppig musik á la akustisk gitarr och piano. Här är några mysiga låtar som jag kommer lyssna sönder i höst. Låten Pills med Gary Jules är så jävla bra.

Gary Jules - Pills
Foo fighters - Razor
Conor Oberst - Lenders in the Temple
The Swallows - Turning blue
Joshua Radin - What if you
Andrew Rodriguez - What i done
Och jag tröttnar aldrig på Wilco - How to fight loneliness


Ska nog dra fram alla album med Bright Eyes och lyssna. Dom har alltid en plats i mitt hjärta! Men Conor Oberst gör väldigt bra musik själv också. Hans nya skiva är så värd.
Här är min lampa som ska lysa i vackra färger i den gråa hösten. Jag älskar min lampa <3

torsdag 16 oktober 2008

The f-word

Jag brukar göra ganska mycket olika varianter på sallader. Igår skrapade jag ihop en bulgursallad och hade kyckling till. Så då tänkte jag att jag lika gärna kunde skriva ner ett recept och dela med mig. Det va cp gott!!
Honungskyckling med bulgursallad och mangodressing

Portioner? Beror väl hur jävla mycket man äter. Typ två pers
.

Du behöver:
¤ 2 dl bulgur

¤ Någon rolig salladsmix

¤ 1 aubergine
¤ 1 zucchini
¤ purjolök
¤ 2 kycklingfiléer
¤ 2 msk honung
½ grönsaksbuljong, and of course lite salt and pepper

Dressing:
¤ 3 dl gräddfil
¤ 3-4 msk mango chuteny

Det är ju smart att börja tina kycklingen.
Sen skär du den i bitar och slår på lite salt och peppar. Koka under tiden bulgurn i fyra dl vatten tillsammans med en halv buljong för att den ska få lite mer smak. När bulgurn är klar ska allt vatten vara borta, typ som ris. När kycklingen är klar smetar du på honung och rör runt så det fördelas mellan bitarna. skär purjolöken. Skär
aubergine och zucchini och stek den tills det blir klart och häll sedan allt i en stor skål tillsammans med bulgurn, salladsmixen och purjolöken, gärna lite salt och peppar. Häll gräddfilen i en liten skål tillsammans med mango chutneyn och blanda + lite salt och peppar. Vill man så kan man ta i vitlök i antingen salladen, dressingen eller på kycklingen för de finns fan inget vitlök inte passar till. Hade tyvärr inget hemma.. men fyfan vad vitlök är gött.
Tack för mig!

onsdag 15 oktober 2008

Vem fan?

Sorry att jag är så dålig på att blogga. Det kanske inte är min grej i alla fall. Nu är jag ju ledig så då kan jag väl ta mig tid att skriva några rader.

På senaste tiden har jag gått och funderat väldigt mycket. På mig själv faktiskt. På vem fan jag är. Inte sådär, "shit vad har livet för mening egentligen?" och "vem är jag..?". Numera vet jag inte riktigt vem jag är. Eller nej, vad ska jag säga, jag vet vad jag har blivit. Men är detta jag? När jag kollar tillbaks på tiden i typ.. i ettan så var jag en helt annan person. Jag var jag.

Men i tvåan eller slutet av ettan eller när fan det var så blev jag typ som en osalig ande. Bara var. Gick runt och var varken glad eller deppig. Så känns det fortfarande. Det är inte ups and downs. Jag bara går och är. Jag har ingen energi och knappt någon lust. Jag fattar verkligen inte vad som hände. Jag funderar på om det är för att jag började med p-piller då, och att det är de som är boven. Eller att jag slutade med mina tillväxthormoner och blev nedstämd för det, typ att jag fortfarande har brist på det egentligen och blir helt seg utan dem.

Annars vetefan vad det kan vara alltså. Jag trivs inte riktigt med att vara såhär. Jag känner mig trist, och utan energi. Om jag inte blir bättre av att börja träna så typ dör jag. Utan vidare varning.

Jag funderar också på att skaffa mig en hobby. Det borde man ju bli glad av. Ha något som driver en framåt och att man känner att man är bra på nått. Men vad fan skulle det vara, allt kostar ju. Jag vill lära mig sy. Jag skulle köpa second hand och sy egna kläder och göra egan smycken och go crazy på Panduro. En gång var jag väldigt bra på att teckna, men det försvann också. När man upptäckte alkohol typ. Vad fan ska jag göra liksom, börja samla frimärken? Är det någon som vill börja simma med mig förresten? Och basta! Äta klementimer i bastun, amen!

tisdag 7 oktober 2008

Kladdkaka!!

Jag ger upp. Syster och jag gjorde kladdkaka som vi har suttit och mumsat i oss med glass. Jag orkar inte bry mig. Skiter i träningen, ingenting att deppa över. Vad gör lite extra vinterfett nu?

Jag ska bli världens fetaste kvinna. Min röv ska ligga två meter bakom mig där jag sitter i min säng. Samma säng där jag har legat
i över 10 år. Efter att inte ha besökt min favoritstrand på sju år ska jag bogseras med lastbil till stranden, och där ska jag skaka på fettet till mexikans musik. Då ska media komma och fota mig och göra reportage om mig, Världens fetaste kvinna. För det finns ingen annan i hela världen som är FETARE ÄN JAG! MOHA HA HAAA!


Svacka.

Nu är jag inne i en deppig period. Jag kommer inte kunna träna då jag inte har råd med ett friskis&svettis kort och föräldrar inte längre vill hjälpa till att betala. Där kan vi alltså stryka träningen och därmed häsla och välbefinnande. Ibland så funkar inte personkemin med människor, och då blir man ju inte så jävla glad i huvet heller. Och så mycket pengar har jag inte eftersom jag slutat jobba. Heja heja heja.

Så nu känns allt inte så roligt längre. Jag behöver en fet kram :( ge mig.

Denna hösten är i alla fall en vacker höst. Med röda, oranga och gula löv. Förra hösten så var allt brunt i typ en vecka och sen ramlade det av. Dåliga löv banne mig. Idag ska jag faktiskt vara duktigt och göra klart både naturkunskapen och historian. Kanske ge mig på filosofin också. Sitta inne och mysa och dricka massor med te. Vid min stora nya lampa. Kärlek till den stora nya lampan<3


onsdag 1 oktober 2008

Död.

Idag är jag död. har varit på Indiska i nästan tio timmar. Sen när jag slutade kilade jag som en dåre iväg till Cubus där jag inte köpt något i hela mitt liv tror jag, förutom typ lipsyl. Där fanns nämligen en väldigt fin svart kofta som inte var allt för dyr. Jag blev chockad när jag såg att den även fanns i grått. Naturligtvis bara storlek XL. Jaha, då hade man beslutsångest igan fan. Kan man gå i terapi mot beslutsångest? Jag tror jag skulle vilja ha en grå istället för svart. I alla fall så bestämde jag mig efter många om och men med att vänta, och gå till en annan Cubus imorgon och kolla om den gråa finns i mindre storlekar där. Suck.

Och mat då. Jag är så jävla trött. Kan inte nån bara skicka mat på posten. Vet inte varför men jag är sugen på bakpotatis med någon asgod röra till. Tacka vet jag min pojkvän som lämnat en hel marabou daim choklad åt mig här som jag kan ha tills han kommer hem. Är inte det kärlek så säg!?

Nä fyfan. Har inget intressant att skriva och jag känner inte för att va intressant heller. Är för trött och hungring. Byebye.