onsdag 15 oktober 2008

Vem fan?

Sorry att jag är så dålig på att blogga. Det kanske inte är min grej i alla fall. Nu är jag ju ledig så då kan jag väl ta mig tid att skriva några rader.

På senaste tiden har jag gått och funderat väldigt mycket. På mig själv faktiskt. På vem fan jag är. Inte sådär, "shit vad har livet för mening egentligen?" och "vem är jag..?". Numera vet jag inte riktigt vem jag är. Eller nej, vad ska jag säga, jag vet vad jag har blivit. Men är detta jag? När jag kollar tillbaks på tiden i typ.. i ettan så var jag en helt annan person. Jag var jag.

Men i tvåan eller slutet av ettan eller när fan det var så blev jag typ som en osalig ande. Bara var. Gick runt och var varken glad eller deppig. Så känns det fortfarande. Det är inte ups and downs. Jag bara går och är. Jag har ingen energi och knappt någon lust. Jag fattar verkligen inte vad som hände. Jag funderar på om det är för att jag började med p-piller då, och att det är de som är boven. Eller att jag slutade med mina tillväxthormoner och blev nedstämd för det, typ att jag fortfarande har brist på det egentligen och blir helt seg utan dem.

Annars vetefan vad det kan vara alltså. Jag trivs inte riktigt med att vara såhär. Jag känner mig trist, och utan energi. Om jag inte blir bättre av att börja träna så typ dör jag. Utan vidare varning.

Jag funderar också på att skaffa mig en hobby. Det borde man ju bli glad av. Ha något som driver en framåt och att man känner att man är bra på nått. Men vad fan skulle det vara, allt kostar ju. Jag vill lära mig sy. Jag skulle köpa second hand och sy egna kläder och göra egan smycken och go crazy på Panduro. En gång var jag väldigt bra på att teckna, men det försvann också. När man upptäckte alkohol typ. Vad fan ska jag göra liksom, börja samla frimärken? Är det någon som vill börja simma med mig förresten? Och basta! Äta klementimer i bastun, amen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

sticka och virka är min bästa hobby!

Anonym sa...

Baby, du är bra som du är! <3

Sy är jätteroligt, om du behöver hjälp med diverse saker så kan jag eventuellt hjälpa dig.

PÖSSSSN <3

Abacuz sa...

Du är bra på att blogga när du gör det :) du skriver så bra.

Kanske nåt sånt du kan göra?
Tömma hjärnan på det sättet eller nåt?

Annars så är du faktikt bäst.
Men det är trist när man känner sig tråkig. :(