onsdag 28 januari 2009

Onsdag.

Haha, när jag kollade igenom min byrå med gammal skit hittade jag en gammal dagbok från när jag var jääätteliten. Det är så jävla roligt att läsa! Sedan i slutet av dagboken berättade jag om flyttarna. Jag kommer inte ens i håg att jag skrev dagbok under den tiden. Jag fick en chock av hur mycket jag faktiskt hatade livet. Kunde man tänka såna svarta tankar när man var så liten? Har inte mycket för mig så jag kan väl berätta lite om mitt "hårda" svenneliv, haha.

Jag levde utom all tragik. Mitt liv var som en sommaräng en varm dag i juli precis hela tiden. Det är så jag vill minnas det i alla fall! Fast just nu känns det som ett annat liv, ett tidigare liv. Vi bodde i en villa i världens minsta håla i Dalsland. Min största hobby var att klättra i träd! Ingenting var roligare än det, möjligen att spela fotboll. Sen skulle mamma och pappa helt plötsligt plugga, båda två, samtidigt. Vi flyttade till en större håla, där de faktiskt har ett konsum, ett Ica och lite affärer. Jag fick byta skola och träffa på nya människor, människor som man först hatar. Där gick jag i ett halvår. Pappa ringde från karlstad och sa att vi fått en lägenhet. Jag sprang in på mitt rum och grät, styckade mina gosedjur med händerna.

Nya dofter. Allt är helt annorlunda. Vart fan har jag hamnat? En riktig stad? Karlstad. Nya människor igen. Här lärde jag mig att hata mina second hand kläder som mamma köpte till mig. Här lärde jag mig att hata mitt utseende. Jag tänkte inte på sånt förut, det hade aldrig bekymrat mig särskilt mycket. Men här hade en av tjejerna till och med smink! Vart fan får man det ifrån liksom? Jag spelade aldrig fotboll på rasterna längre som jag brukade, jag vågade aldrig. Sista terminen i femman, alla kände varandra. Rasterna var det värsta jag visste, de brukade jag tillbringa i ett hörn. Observera alla skolbarnen som glatt sprang runt på skolgården, bekymmerslösa. Jag fullkomligt hatade Karlstad! Jag gick i världens sämsta skola i världens sämsta stad! Jävla människor som springer runt och töntar sig i La-boom byxor och smink. Det tog nog ett halvår innan jag riktigt kom in i klassen. Men jag fick fina kompisar här. Jag kommer ihåg när vi smygrökte, klottrade och snattade på konsum och Blå gåsen, vår egna lilla blattekiosk. Så jag har ändå några fina minnen från mellanstadiet, första delen på en lång period här i Karlstad, för snart har jag ju faktiskt bott här i halva mitt liv! Fan va långt de blev. Credd till folk som orkade läsa!

tisdag 27 januari 2009

Tisdag.

Nu börjas det igen. Gårdagen var kass, idag var lite bättre. Men jag känner det ändå, det bara försöker ta över mig. Vankar av och an, väntar på svar på sjukhuset. Jag börjar bli desperat, snälla kan det inte va så att det är nog med hormonbrist för att jag ska få mina sprutor. Visst det blir jobbigt att ta de jävla sprutorna varje kväll men det må så vara, bara jag mår bra igen. Jag orkar inte vandra runt som en tyst zombie utan ups and downs, bara en sinnesstämmning som en rak linje. Oh well..

onsdag 21 januari 2009

Onsdag.

Soldiers of jah army - värdens skönaste musik.
Som vi alla vet är jag en ny becka med korvar på huvudet och jag trivs som fisken i vattnet. Imorgon ska jag besökta stora staden, och med på resan ska även Elin och Ballen!

Fyfan asså, jag vet inte vad det är med mig, men jag är typ hunrig heela tiden. Och sugen på chips som aldrig förr. Och jag kan inte sluta tänka på vad mysigt vi kommer ha när vi ska fira mig och Anna på restaurang! Längtar efter pizzan.. och fyra glas vin.
Jag längtar även tills vi ska sätta i resten av löshåret...
Jag längtar tills jag får underbart sex imorgon..
Jag längtar tills maten är klar..
Vilket betyder att jag måste sätta igång att laga den nu! Det blir tikka masala och ris! nomnomnom. Men här har vi andra korvar

onsdag 14 januari 2009

Torsdag.

Jag är inte den som är den osv. Hej kom och dreada mig.

Jag är så pank att det inte ens är roligt. Inte för FEM ÖRE!
Alltså någon kväll vill jag ta det lungt, dricka vin med mysigt folk och göra hemgjord sushi eller nått. Inte hetsa med att dra ut. Snacka och chilla.
Någon som tycker att det låter som en bra plan? Säg sushi amen!

lördag 10 januari 2009

Lördag.

Fika och Girls night out.
Igår var en sådär lagom mysig dag som man önskar att alla dagar såg ut, med en fika hos sin lärare istället för skolan, och en supertrevlig utgång med brudarna i klassen!
Först var vi hos Sara och splede lite Buzz. Och jag skulle kunna vunnit om jag hade velat! Sen bar det av till Arena och Elin åkte hem :(
På Arena dansade vi som galningar och jag fick mig även en dejt till balen, kommer du ihåg det Maja! haha, skulle jag va killen? Kvällen avslutas iaf som sig bör på day and night. Jag tog en strips som var mycket värd 20 spänn! Medan andra fulla glada begav sig till efterfest så gick jag hem och snackade med folk på msn. suck. Det ska man aldrig göra när man är full. Jag hade på mig mitt fina hårband igår som jag förövrigt tappade bort, och min FINA FINA väska gick sönder!!? Jag är hjärtkrossad och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till utan den.

måndag 5 januari 2009

Måndag.

Yo gottfolk.
Jag har faktiskt inga som helst nyårslöften. De är dömda till att misslyckas. Men jag har några mål dock, men jag tänker inte kalla dem nyårslöften!
Har börjat med en liten avgiftning. Som kallas Detox. Vilket går ut på att äta så mycket färsk mat som möjlig och hemmagjort liksom. Färska grönsaker, färst frukt, hemmabakat bröd osv. Har vart riktigt duktig idag och gjort müsli, och sen ska jag baka nyttigt Anna Skipper bröd. Müslin blev jättegod och det är jävligt mycket nyttigare än den man köper! Jag rev ett äpple också och hade i samt lite kanel. Blev mumma!

Müsli
4dl Rågflingor

5dl Havreflingor
2dl Dinkelflingor
2dl Boveteflingor
2dl Solroskärnor
1dl Kokosflingor
1dl sesamfrön
1dl Linfrön (tillsätt sedan)

½dl Honung/råsocker
3msk Rapsolja
2,5dl Vatten
Värm så det smälter i hop. (ej koka)
150g Blandade nötter, plommon .

Lägg alla ingredienserna på ugnsplåt. Häll över honung, rapsolja och vatten och blanda ihop. Rosta i 30 min, 200 grader, rör om var 10:e minut. Låt svalna. Blanda sedan i linfrön, torkad frukt och nötter.

fredag 2 januari 2009

Fredag.

FYFAN!
Alla ni som köpte de stentvättade jeansen med hög midja på Monki nu på rean: Jag hatar er!! Det var mina jävla jeans.
Har i alla fall fått mig några fina grejer på rean. Ett par tights och en klänning som är smickrande för figuren och framförallt tuttarna. Ingen dålig sak.

Imorgon ska jag hem i från stora staden. Har varit här i en vecka nu, men det känns faktiskt inte som det vart så länge. Stockholmsveckan har bjudit på lite supa hos emeluttan, lite släktmiddagar här och var, träffat polare till Robin och lite fika med Elin, och runda på stan med Jonas.

Julen spenderade jag nere i Dalsland hos släkten. Det är som det brukar där nere, var inget speciellt med denna gången. Drack mormors kokkaffe, som förövrigt är det bästa kaffet i världen. Mormor och morfar är alltid packade när vi är där. Har det något med oss att göra? Så jobbiga är vi väl inte.. hah.

Ikväll blir det iaf lite bio, ska se The spirit. Den verkar vara jävligt bra. Ska käka lite i stan innan också. Blir säkert mysigt. Men imorgon bär det hem som sagt, och som tur var skulle Elin med på samma tåg så då har man någon att fördriva tiden med i alla fall. Tåg är så JÄVLA tråkigt.