onsdag 24 september 2008

knark och bajs

Idag har varit en bra dag. Kännt att humöret vart uppe hela dagen. Åt dessutom inte nudlar till lunch idag! Käkade sushi med Clara för att de höll på att riva inne på lagret och vid köket, så det var ganska outhärdligt att sitta där och käka. Börjar få ha kassan mycket nu och det känns jätte bra, jag vill lära mig så mycket som jag bara kan. Ska dock jobba i helgen och det är ju lite sådär, men som tur är får jag ledigt på måndag istället, och då ska Jonas firas!

Alltså shit, igår. Vi hade vart ute och tagit en öl med Jasmine och John så vi kom hem ganska sent, typ vid nio. Jag var ashungrig och trött eftersom jag bara käkat ett paket nudlar. När vi kommer upp till ingången till vårat trapphus säger en tjej "hörrni, det är någon där inne, så ni vet". Jaha vadå någon? Så vi kollar in, och då sitter det en jävla knarkare och skiter vid hissen. Såg hans håriga röv klart och tydligt. Man vill inte ha bajsare i trappuppgången när man kommer hem, är trött och hungrig. Baskemig säger jag bara.

Helgen kommer bli kul tror jag. Hela jävla Karlstad kommer upp och ska supa ner stockholmare. Hoppas att jag hinner fira Jonas lite också. Så typiskt att allt ska va på samma helg. Plus att jag ska jobba till kl 17.15 på lördag också. Hoppas fan på att jag får min sista lön också så jag har råd med lite utgång. Annars blir jag aaaaarg!
Saknar er karlstadfolk och det ska bli kul att träffa er i helgen :*
So long.

torsdag 18 september 2008

Porriga-lack-becka.

Idag tar jag ledigt en dag och vilar upp mig. Har fortfarande väldigt ont i halsen, och att äta, som annars är det bästa som finns i topp fyra listan blir inte alls lika roligt :(

Topp fyra i de bästa sakerna i världen


  1. Äta.

  2. Knulla.

  3. Sova.

  4. Chips.

Man skulle ju kunna tycka att chips går in under äta. Men så är det inte. Chips är något mer, det är heligt.


Idag så jag ta det lugnt i alla fall. Bara gå utanför dörren om jag blir mutad. Dricka litervis med te. Bli frisk! Orkar inte gå runt och va sådär långdraget förkyld i en månad. Har lite smått ångest över pengar. Har typ inga och de jag har måste jag köpa mat för. Jag vill ha en ny höstkofta som jag kan mysa in mig i nu när det är kallt. Plus ett par nya höstskor. Har i och för sig ett par stövlar men jag vill ha ett par stövlar med klack. Becka vill inte vara en kort höst-becka.


Här har ni en bild på mig när jag var porriga-lack-becka. Enjoy

måndag 15 september 2008

I DITT ANSIKTE!

Sitter och kollar på Magnus Betnérs nya show/program "I ditt ansikte". Magnus Betnérär kung! Han är så jävla rolig. Vet ni vilka jag gick förbi idag? Björn Gustafsson och André Wickström! Björn Gustafssonär ju med i en show som går av 19 och 20 september på china teatern här i sthlm. Undrar om det finns några biljetter kvar? Jonas Gardell är också med i showen. Han är ju så söt!

I lördags blev det som sagt restaurang med emelie och några av deras vänner. Käkade ceasarsallad som var sådär för att kosta 149 spänn, men den var god. Sen drog vi hem till Emelie och Anderz och spelade guitarhero och de nya trummorna till det. Man kan va ett helt band! En som sjunger, en på basen, en på gitarren och en spelar trummor. Drack lite mojito, några shots och rökte vattenpipa. Provade också lackläder och beslutade oss att vi någon gång ska prova att gå på Decadence. Där är det typ bara tillåtet att ha lack/"fetisch-kläder" och vad man hört kan det gå ganska vilt till. Haha, måste prova något sånt här någon gång i sitt liv!

Sen drog vi in till stan och gick till rockklubben Medusa. Jag fattade typ ingenting där, det var väl dels alkoholen, men jag tyckte hela Medusa bestod av underjordiska gångar. Hade fan aldrig hittat ut där själv! I söndags hade vi bakisdag och myste. Warhammer släpptes så min nörd nördade vid datorn nästan hela dagen. Men jag älskar honom ändå :*
Puss och kram på er!


lördag 13 september 2008

Patrik 1,5

Var på premiären av Partik 1.5 igår. Den var faktiskt väldigt bra! En "vanlig relationsfilm" fast med ett homosexuellt par. Sådana filmer finns det inte många av. Jag har faktiskt gått och funderat på det. Varför finns det inga filmer om homosexuella där de kan vara som vanliga människor med vardagsproblem? Inte den där färgglada bögen som pratar fjolligt. Eller de homosexuella brudarna som alltid är sexobjektifierade. Dom måste väl också kunna få relatera till något, de kanske inte tycker det är skitkul att alltid se romantiska filmer med heteropar. Tror vi har två bra svenska filmer om homosexuell kärlek, och det är Patrik 1,5 och Fucking Åmål. Har vi någon mer?

Såg en bra engelsk film, Imagine me and you, för ett tag sedan som också är en kanonbra film om homosexuell kärlek. Det var en såndär typisk komedi/romantik feel-good film. Filmen handlar om ett lyckligt par, Rachel och Heck som precis gift sig. Men när Rachel träffar en kvinna upptäcker hon att det inte bara är vanliga vänskapskänslor hon känner för henne. Det blir svårt att ignorera känslorna för kvinnan och leva ett "normalt" liv med sin man.
Den filmen rekomenderar jag verkligen! Det är en sån
där film man blir alldeles varm inuti av.

Ikväll ska vi troligen äta middag på båten Patricia. Emelie och deras gäng skulle dit och käka för halva priset och vi kunde tydligen också göra det! Det blir nog trevligt. Var as länge sen jag var på resturang! Nomnomnom.

torsdag 11 september 2008

Mat?
Kom hem från praktiken för en stund sen. Funderar på vad jag ska käka. Idag blev det nudlar till lunch. Jag slår dig i att äta billigaste lunchen som man blir mätt på. Euroshoppernudlar för två spänn!! Det kallar jag jävligt billig lunch det. Slå mig på det då, vavava? Så det är vad jag käkat idag. Nu känner jag för något lite lyxigare.

På tal om lyx så är Robin ute och käkar med jobbpolare. Orättvisan är total. Det får han gottgöra på nått sätt när han kommer hem. Mohaha.
Så nu medans jag väntar på min sötboll får jag roa mig med att kolla på film. Så mycket mer händer det ju inte. Kanske borde åka och hälsa på pappa i hans nya lägenhet. En etta i Täby! Usch, inget jag kan överta sen :( cpkuk. Låt vädret vara bra då i alla fall?

Såg en affisch när jag var påväg hem "solkort, sola tio gånger för 300:-". Det är ju ändå ganska billigt. Det blir 30 spänn per gång. Kanske man borde skippa blekfishuden nu och se fräsch ut?
Äh..vem orkar.

Snaark.

SItter här och käkar frukost och förbereder mig inför dagen som komma skall. Det tar fan på krafterna att jobba till halv sju på kvällen! Och ändå går jag upp ungefär lika tidigt som annars. Det är liksom vakna - åka till Indiska - hem - käka -sova. Lite trist!

Tycker lite synd om Jonas som är sjuk hela tiden. Till och med hans hund hostar :( Vi måste ju ses någon dag!

Det blir nog en lung helg till helgen, med lite bio och sånt. Vet inte om jag är så sugen på att festa i alla fall. Fick ingen bra sömn inatt heller. Vaknade vid halv sju och kunde inte riktigt somna om efter det. Wäää, jag har ingen lust att gå utanför dörren idag. Det har fan regnat i flera dagar nu. Idag hade varigt en perfekt ligga-i-soffan-dag. Oh how I like those days..

På återseende när jag är lite muntrare!

måndag 8 september 2008

Första dagen på Indiska.

So, detta vad alltså första dagen.
Jag blev inte slaktad, de var faktiskt väldigt trevliga :) Speciellt en tjej som heter klara, och är i min ålder. Tror hon precis hade fyllt 20. Jag fick larma lite kläder och flytta runt på kläder samt hänga alla butikens kläder i storleksordning! Kläder kläder kläder. Börjar ordet låta roligt? Det finns inte så mycket mer att göra för mig, men jag är inte direkt överraskad, och jag klagar väl inte heller. Någonstans måste man ju börja!

Balles fest i fredags var rolig och jag spyr på alla dryga som tyckte något annat och klagade. Dra hem i så fall! var lite bakis i lördags men det gick bra på tåget till Sthlm, inget illamående eller nått. Myste hela kvällen sen med babe och kollade på sex and the city-filmen. Jag lagade as god mat med kantareller! Jag älskar smörstekta kantareller, det finns nästan ingen godare! Myste ännu mer igår och kollade på Batman - The dark knight.

Ska mysa ikväll igen. Det är det som är det bästa nu i en månad famåt. Nu kan vi mysa varje kväll älskling :)

fredag 5 september 2008

Party!

Snart ska jag till Norrstrand och fira challe med pompa och ståt! Jag har världens bästa present. Mohaha.
Ska nog inte bli för packad ikväll, måste va lite pigg imorgon när jag ska packa färdigt allt för en månads boende i Stockholm. Jag har köpt världens snyggaste jeans för bara 50 spänn! Hur fan gör jag liksom!?
Nu kom pappa hem från Stockholm så jag ska umgås med honom en stund.
Partyyyyyyy

torsdag 4 september 2008

Woho, praktikplats kirrad!

Efter många om och men så fick jag ändå en praktikplats tillslut på Indiska i Stockholm. Jag tror det kommer bli roligt och jag hoppas jag får mycket rabatt! Hihi.

Hon jag pratade med verkade vara ganska sträng och bestämd, men hon var ändå trevlig. Hon frågade ganska mycket som jag inte var beredd på så jag blev en aning ställd! Hon hade höga kvar sa hon. Men jag tror dom är trevliga där, hon ville väl bara försäkra sig om att jag var seriös. Hoppas det blir bra! Kanske ett framtida jobb om man har några kilo tur.

Jag ska alltså vara i Stockholm i en månad så jag fundrar nästan på att börja packa nu. Det ska bli kul att få umgås med dem man inte träffar så ofta!
Nu ska jag sitta och klura på min fotouppgift. Ta ett surrealistisk porträtt! Alltså, Dali var ju surrealist, och honom är jag väldigt fascinerad av. Men att fota surrealistiskt kan nog bli lite svårare. Vi får se vad det blir!

onsdag 3 september 2008

Happy times!

Idag när jag vaknade låg det en lapp från posten på köksbordet! Min älskade klänning har äntligen anlänt. Så jag tänkte snart gå och hämta min kärlek och prova henne. Sen ska vi leva lyckliga i alla våra dagar!

Gå in på http://www.stylebystars.com/ och beundra deras söta klänningar, som faktiskt inte kostar ett helt studiebidrag! Gissa vem jag snokade till mig tipset av då? Ingen annan än blondinbella. Jag har ju faktiskt hållit i mig ganska bra med den här bloggen. Kanske jag borde kalla mig Blondinbecka? Nå, vad sägs? haha

Sen ska jag mysa med Ida i hennes nya lägenhet. Sitta och röka några ciggaretter och prata skit med en supersöt kompis kan inte bli bättre en sånhär grå dag.
Hej på er!


tisdag 2 september 2008

The most ironic day ever.

Jag har lyckats med det omöjliga. Jag har sagt upp mig på jobbet, och fått sparken på samma dag. Kan jag få en applåd och stående ovationer eller? Alltså, tillåt mig att skratta. Jag kom dit och sa "Idag blir min sista dag för jag tänker sluta". Så efter att jag suttit i knappt en timma så kommer bitterfittan och vill snacka med mig. Hon har lyssnat av mig och tydligen upptäckt några fel som jag gjort.
Bitterfitta: Det är är saker som man kan få sparken för..
Jag: Jaha? Jag ska sluta idag så jag kanske slarvade lite.
Bitterfitta: Ja, men du kan väl gå hem då.

Jag ville typ skratta åt det när jag satt där med henne men det kändes inte helt rätt. Jag är så jäävla glad att jag är kvitt det jobber nu. Högsta chefen gillar i alla fall mig och sa att om jag behövde ett extrajobb igen så skulle jag höra med dem. Om inte bitterfittan snackat skit om mig med honom nu.

Jag börjar fundera på om de ville ha bort mig bara för att inte behöva betala sista lönen. De tyckte väl att det var onödigt att jag satt där och tjänade pengar när de redan visst att jag skulle sluta. Inte vet jag, och inte fan bryr jag mig.
FREDOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!

Död åt gympa.

Nu sitter jag här med morgongröten, ja gottfolk, jag äter gröt, och försöker peppa mig inför min första gymnastiklektion på säkert.. ett och ett halvt år. Vi hade nämligen ingen gympa i hela tvåan ( och så råkade jag missa en del gympa vårterminen i ettan). Därför har jag inget betyg än, jag har bara ett såntdär streck. woho!

Idag ska jag jobba för sista gången på helvetesjobbet. Hallelujaah!
Så nu ska vi se hur det känns att säga upp sig från ett jobb. Det känns sådär power-aktigt. Nästa gång jag får en sur jävel på telefonen skulle jag vilja skrika den i örat. Fast det ska jag nog inte göra. Jag ska sluta med stil! hah..

Nu ska jag göra mig i ordning.
Schazam!

måndag 1 september 2008

Flummigt.

Idag hade vi filosofi första gången. Det verkar bli ganska flummigt faktiskt. Redan första lektionen fick vi försöka svara på frågan Vad är meningen med livet?. Klychigt va..

Fick vi någon praktik i Stockholm då? Njaa, skulle man väl kunna säga. Vi fick napp på ett ställe, dock i Södertälje men wtf. Kruxet var att de bara ville ta emot en. Men efter vi kollat runt lite till ska vi försöka övertala honom att vi ska få vara där båda två.
Jag fick inte visa upp Mr Julio Portfolio för någon, det var en liten besvikelse. Men det är ju bra att ha en portfolio i alla fall!

När jag kom till Sthlm torsdag kväll så gick vi på företagsfesten. Jag hade käkat två smörgåsar på hela dagen, good work. Så ni kan ju tänka er hur jag mådde efter några glas vin. Fyy fan. Var dock ganska kul ändå och jag lekte match-maker och kirrade ihop ett par som småflörtat hela kvällen. Annars var väl folk runt 30-40 års åldern och ja, jo..satteeh.
På lördagen var vi på NRJ grejen och herre gud vad det kryllade av sånadär, ni vet, små typer, oftast blonda med vitt(!?!) läppstift, hetsar runt med ciggen i högsta hugg..vad kallas de nu igen.. justdet, fjortisar!
Det var fullt av dem! Jag gillar inte att se ner på folk men förlåt, jag kunde inte hjälpa det. Så mycket fjortisar på samma ställe gör mig illamående. Men vi fick se Afasi & filthy i alla fall, och dansade faktiskt lite också. Till de tre fjuttiga låtarna de körde... Men det var kul ändå och de var grymma.

Nu tror jag att jag ska göra kladdkaka eller nått för att rätta till mitt tillstånd. Känner mig cp.
Puss och kraam, becka i en raam,