fredag 20 februari 2009

Textlektion.

Mycket värd textlektion idag också. Skriv klart krönikan som du egentligen var klar med igår, sedan öva på att skriva rubriker och ingresser i tre timmar. Spare me.
Har skrivit om min krönika flera gånger, känner mig helt pantad i huvudet och har huvudvärk. Nu vill jag hem och sedan åka och träna. 
Och kanske.. kanske ska jag ta en hemmakväll för en gångs skull. Spara lite pengar. Umgås lite med farsan som kommer hem idag. Jag vet inte när jag verkligen umgicks med honom sist och jag måste erkänna att jag saknar honom! Ska laga en mysig Ceasarsallad i kväll vilket som i alla fall, jag är sjukt sugen på det. 
Nu har jag tränat för tredje gången denna veckan. Jag ska avverka en fjärde gång idag. Jag ska orka. Kom igen!
Hoppas ni inte har allt för kul utan mig i kväll! Det började krypa i fingrarna på mig redan igår men jag ska försöka motstå. Det går. Jag kan!

torsdag 19 februari 2009

Värt pluggande.

Kul. Jag pluggade som en gris igår. Pluggade igenom 150 sidor till filmkunskapsprovet idag. För att vid provet få se att det består av sju frågor. HELA SJU FRÅGOR! Jag har pluggade röven av mig helt i onödan. När man väl satsar så går det åt helvete ändå. Samma sak på historieprovet i tisdags. Jag pluggade två dagar innan för en gångs skull, för att dagen innan provet få veta att vi skulle ta bort massor. Jaha, då har man hårdpluggat grejer som inte ens kommer med. 

Slutsats: Man ska fan inte plugga långt innan och framför allt ska man inte plugga mycket! Jag visste inte att min taktik att snegla över allt dagen innan var den bästa. Men nu vet jag, tack så mycket. 

Vi avslutar dagen med en ännu mer värd textlektion. Tack för mig.

onsdag 18 februari 2009

Onsdag.

Pluggandet blir min död.
Suck. Alltså när denna veckan är slut kommer jag ha men för livet av allt detta pluggandet. Jag har pluggat konstant sedan söndag morgon, och då jag inte pluggat har jag varit i skolan eller tränat. Kul liv. Fast träningen är faktiskt kul!

Börjar fundera lite smått över studenten. Har blivit influerad vare sig jag ville eller inte. Nu vill jag också shoppa balklänning, studentklänning, skorna och allt som hör till. Fast jag alltid trott att jag inte skulle lägga så mycket tungd på det där. Visst studenten är kul, men hyra/köpa en klänning för tusenlapparna är överdrift och så jävla onödigt. Jag vill numera även vara fit och snygg på balen. Därför börjar en ny era nu. Den hälsosamma. Klarar jag mig utan chips till balen? Svaret är antagligen nej, men jag kan ju fan försöka. Hädanefter är det morotsstavar och avokadodipp som gäller. Vem är med mig?!
Har ett hum om hur jag vill se ut på balen i alla fall. Jag vill faktiskt ha en helvit klänning tror jag. Cremevit, öppen rygg. Öppen rygg är en självklarhet. Och skorna? Jag dregglar efter dessa..

måndag 16 februari 2009

Måndag.

Du är så jävla duktig, kvinna!
Japp, igår var jag duktigast. Jag började plugga klockan 11.00 och pluggade tills jag åkte och tränade. Friskis var inte alls sig likt! Det var mycket fräschare och de hade byggt om en hel del. Jag gick på ett baspass, som är ett sånt dät lagomt pass. Trodde jag skulle bli slutkörd i alla fall, men jag blev inte så trött som jag trodde! Jag fick fina flasch-backs från när jag tränade där som mest i åttan. Shit, då tränade jag fem gånger i veckan ibland. Men det var andra grejer i åttan känner man, när tuttarna var mindre och man inte behövde få dubbla käftsmällar varje gång man hoppar. kabonk kabonk. Nej, så hemskt är det väl inte, men de ser ut att vara farligt nära attack när man kollar ner! I don't like.

Men när jag tränade igår så kom jag ihåg hur mycket jag faktiskt gillar det, och att jag saknat det som fan. Hur man svettas med ett femtiotal tanter, sedan kör avslappning på deras kalla golv och bara vara asnöjd. Sedan vara ännu nöjdare när man går hem och lagar en nyttig bulgursallad. Vi slår ett slag för att vara hälsosam! Hallelujah!

söndag 15 februari 2009

Söndag.

Nu har min älskling åkt hem. Hatar när det blir såhär tidigt! Men vi har haft det mysigt i helgen i alla fall.
Fredagen blev lyckad, även om vi kanske gick hem lite tidigt. Först var vi på Blue moon och käkade gratis taco buffé. Helt okej var den! Sedan drog vi till jocke och drack vin och dansade lite. Efter det bar det av till arena! Lyckades komma in innan tio fast det såg mörkt ut ett tag. Robin kom lite senare och dansade med oss.

Sedan drog vi hem vid ett har jag för mig och hemma var jag en puma i sängen like always. När Robin kom tillbaks från toan så låg jag och dregglade och snarkade ståtligt. Lika sexig som alltid. Morgonen därpå låg vi och bakfyllepruttade på varandra och kallade det Alla hjärtans dag-present. Jag älskar att vi alltid är så jävla romantiska!

Av Robin fick jag finaste presenten, kokoslotion och två små kokosparfymer! Jag är helt kär i kokos. Sen får vi inte glömma de fina presenterna jag fick av brudarna, tack så mycket hörrni! Idag är det tillbaks till allvaret igen, även om det bara är söndag. Måste plugga historia inför provet på tisdag och så tänkte jag träna på friskis för första gången på länge.

torsdag 12 februari 2009

Torsdag.

Sushi-time
Jag är asmätt. Det beror på att jag precis kommit hem från Elin, där vi proppade i oss sushi och chips. Det är alltid välkommet. Tack Elin!
Fick därefter världens äckligaste jobbigaste kallaste cyklingtur hem. Nästan tolv minus och snoret fryser typ till is. Jag fattar inte ens varför jag cyklar i detta vädret. Kan jag inte unna mig en bussresa i alla fall? Men det känns så jävla ovärt. Jag längtar till våren...

Nu måste jag verkligen försöka plugga lite. Hann med lite historia förut men som vanligt somnade jag. Måste i alla fall skriva klart intervjun tills imorgon. Vi ska gå på musikal på textkommunikationen och det känns väl helt okej.
Imorgon dock! Är det dagen vi alla har tjatat om (mest jag och Anna)! Och jag kommer vara så jävla snygg. Ni förstår inte! Ska försöka fixa batteri till kameran. Det känns som den måste med! Eller är det någon annan som orkar ta med kamera? Min är så jävla stor. Vore kul att få lite kort från kvällen!
Nu råder jag alla att vila upp sig ordentlig och lägga sig tidigt. För imorgon kommer bli en låååång dag!

onsdag 11 februari 2009

Onsdag.

Birthday!
Hell yeah. Idag var det min tur att vara födelsedagsbarnet no 1.
Dagen började mysigt med att vakna klockan tio och äta så segt man bara kan till några avsnitt av Two and a half men. Så skönt att dricka morgonkaffet i lugn och ro.
Såg även en dokumentär om en snubbe - Bobbit - som blivit av med halva snoppen. Ja, hans fru hade cuttat av kuken när han låg och sov, sedan kört iväg med halvan och slängt den på någons gräsmatta. Alltså, haha. Lite roligt är det ju. Chop chop.
Sedan åkte jag iväg och intervjuade "människa i media branschen". Efter det kirrade jag friskiskortet så nu ska jag fan börja träna på allvar. Som jag har längtat! Jag ska bli sund och välmående, och om så är möjligt - ännu snyggare!
Åkte till stan och fikade och shoppade massor, och det bästa var att jag fick allt för 300 spänn! Ärligt, jag förstår inte hur jag lyckas ibland alltså. Jag köpte ett nagellack, en midjekjol med söta knappar, en partyväska och ett helspetslinne/klänning! Käkade potatissallad och lax när jag kom hem också, vilket inte var fel på något sätt! Åh vad lax är gott.
Jag har inte pluggat något idag, vilket jag borde, för vet ni vad. Idag har varit min dag hela dagen.

tisdag 10 februari 2009

Tisdag.

Åh fyfan vad mätt jag är. Gjorde en veggi-korvs wook med bulgur och mangosås. Det var asgott. Jag gillar inte såndär wook man köper i frysta påsar. Det är mycket godare att göra själv. Snackar jag om något annat än mat på den här bloggen egentligen? Näe, för vet ni vad, mitt liv är baskemig MAT. Inte nog med att det är gott, det är kul att laga! How great is that!?

Jaha, och helgen.. vet inte vart jag ska börja och inte vart jag ska sluta. Fredagen var det största misstaget av dagar att gå ut på. Saker som inte borde hända skulle inte hänt. Det var länge sedan jag var så rädd. Länge sedan jag grät så drastiskt. Min älskling kom på lördagen och tog hand om mig i alla fall. Älskar dig, du är bäst:*
Men jag hade roligt på förfesten med Jennifer och Maja, och jag tror jag hade ganska kul på arena också. Vem vet? Kommer man inte ihåg så har man troligen haft jävligt roligt.

Och igår så bjöd snälla Anna på fika. Det var jättegott! Jag kan verkligen bara äta en enda kakbit, sen är jag asmätt. Det är någon med mig och söta bakverk som ínte fungerar. Därför dränker man sig i kaffe istället. Och på fredag ska vi firas båda två, vilket jag kanske också skrivit om i varenda blogginlägg på senaste tiden? Men what the heck, jag känner ju bara på mig att det kommer bli kalasbra stämning och skitkul så då får man längta lite.
DESSUTOM är Elin så snäll att hon tänker laga sushi åt oss! MAT MAT MAT!! Säger jag bara.
Life is food. Food is life.

fredag 6 februari 2009

Fredag.

Supe?
Inget supe utan alkohol. och det är lite av mitt problem just nu. Men maja kanske bjuder blåbärsglögg visar det sig. hohoho. Så det blir väl den gamla vanliga visan denna helgen igen. Lite supe. lite arena. lite dans. Eller, MYCKET dans!
Här är mitt recept på otroligt goda kikärts/morotsbiffar! Och jag skriver inte i mått och såntdär. Man känner det på sig, hur mycket det ska vara i. Men först och främst:
Kikärtor! en burk typ. Då blir det kanske tolv biffar.
En riven morot
Ett ägg
En kokad potatis. Men det funkar att göra utan den. känns så jävla ovärt att koka EN potatis?
Purjolök, så mycket man känner att man vill ha i
Spiskummin
Koriander
Salt
Peppar
Det är det jag brukar slänga ihop. Tror inte att jag har glömt något nu. En vitlöksklyfta kan man ju ha i också om man känner för det ibland! Det underlättar om man har en stavmixer och mixar det lite. Blir så jobbigt att mosa kikärtorna med gaffel och så blir det stora klumpar. Godast till detta tycker jag är bulgur kokat med en grönsaksbuljong, mangodressing (mango chutney och gräddfil, lite salt) och färsk bladspenat! Häll lite solrosfrön över också. Så jävla nyttigt, så jävla gott. Hallelujah
På bilden är det hummus till, funkar bra det med men mangosås är godare!

onsdag 4 februari 2009

Onsdag.

Gottfolk.
Idag har jag köpt olja till mitt hår. Så hädanefter kommer det inte lukta massa hår utan nämligen mango! nomnomnom. Köpte dessutom en söt liten sjal som var perfekt att ha i håret. Fin rea på Eldopalen! Sen åkte jag hem och käkade kvarbliven sushi och kollade på Maria Larssons eviga ögonblick. Den var helt okej faktiskt.
Fick finbesök även igår och det lagades massa sushi. Jag tror inte jag sett så mycket sushi på samma gång i hela mitt liv! Det var en sådan vacker syn.. blev nästan tårögd. Elin lyckades faktiskt att göra laxbitarna! Credd alltså. Sedan lite chips och trefemmor på det också, helt perfekt.
Nej, om man skulle göra lite religion.. suck.
Snart närmar sig firandet av födelsedagarna två! Är så jäävla sugen på den där pizzan och vinet/ölen. Och sällskapet och va roligt vi kommer ha! Är lite orolig över att det helt plötsligt är massa folk som ska med. Får vi plats där ens? Jaja, saker löser sig.
So long!

söndag 1 februari 2009

Söndag.

Bajsutmaning.
Blev utmanad av challe. En såndär rolig en!
4 av mina favoritprogram:
- Scrubs
- True blood
- öh.. family guy
- simpsons, juste heros som de va förut. Där fick ni fem.
4 saker jag gjorde i går:
- Åt massa chips
- knullade
- åt mat
- pruttade ikapp med min pojkvän
4 saker jag ser fram emot:
- Fira födelsedag på Napolie
- studenten
- sommaren
- när jag blir rik och chillar överallt i hela världen
4 favoriträtter:
- Sushi
- thaikyckliggrytor/thainudlar
- sallader med couscous/bulgur
- och favoriten for now kikärtsbiffar!
4 saker på min önskelista:
- Blir fett med rik
- komma på vad jag vill göra i livet
- få en decent lya i sthlm
- men vafan.. bli snyggare/lycklig och allt såntdär?
4 personer som jag utmanar: Jag vill utmana hela din jävla släkt.

Söndag.

En kanonhelg.
Fredagen var kanonkul och lite sjuk. Ja, men vad hände då? Vad hände inte i fredags skulle jag vilja säga. Det roligaste måste vart när Elin spillde ut mist en halv öl över hela mig och sedan slickade upp det som kom på tuttarna. Det är en bra kompis det. Det dracks och dansades som galningar och fyfan vad full jag blev. Men en kanonkväll! Igår skulle alla ut igen men jag och Robin stannade hemma och hade kul för oss själva, vilket innefattar kompiösa mängder chips och aktiviteter i sängen. Dessutom har mina bäbisar blivit klara också så jag kan äntligen släppa ut håret om jag har lust, utan att det ser ut som om jag bara har fyra dreads i håret! Snart får jag finbesök från det lama berget och sushi ska käkas. Hell yeah!