tisdag 31 mars 2009

Är vi ensamma?

De tog upp ett inressant ämne idag på p3. Undersökningar har tydligen visat att vi har fler vänner än man hade för 25 år sedan. Men när en ny undersökning gjordes som var anonym så verkar det vara helt annorluna. Hur kan vi känna oss mer ensamma när vi har fler vänner idag än för 25 år sedan? Tydligen känner sig unga i åldern 20-30 sig mer ensamma än de som gått i pension. Det är mycket press på att man ska ha rekordmånga vänner, gå på häftiga fester och känna de rätta folken. Och visst är det lite så, egentligen?
.
De snackade också om rädslan för att vara ensam. Som att gå på bio ensam, ta en kaffe ensam, eller bara gå runt i stan och shoppa. Jag personligen lider inte av att göra saker ensam, jag tycker rentav att det är väldigt skönt. Jag har förvisso inte gått på bio själv, det kanske jag skulle göra om jag haft mer pengar. Men jag älskar att gå på stan själv ibland. Jag får gå till vilken affär jag vill, prova hur länge jag vill utan att någon står utanför och suckar osv. Det är faktiskt helt okej att göra saker ensam ibland.
.
Men om man ska prata om att känna sig ensam är det en helt annan sak. Det gick upp för mig idag att jag faktiskt gör det, känner mig ensam. Det är inte det att jag har lite vänner. Jag har varken mycket eller lite vänner, men det är inte det det handlar om. Jag har ingen sådär riktigt jävla nära vän som man verkligen-kan-snacka-om-allt-när-man-vill-hur-som-helst-var-som-helst-jag-kan-typ-dö-för-dig-vän. Det saknas mig verkligen. Det kvittar hur många vänner jag har, jag måste ha en sådan. De har alltid avlöst varandra men nu är det stopp.
.
Hur känner ni för ensamheten? Är det skönt att göra saker själv ibland eller är det pinsamt?

LÄGG AV FETIS

Alltså den här praktiken är inte bra för mig. Varför valde jag en praktikplats där man kan äta söta och feta saker? For free? Jag kan inte hålla mig när det är gratis. Tanken på att det annars skulle vara så jävla dyrt att köpa dem gör att jag proppar i mig ett par om dagen. Jag fick uppmaningen "Om du vill smaka på pralinerna så är det bara att ta!"
Respons: Haaaallelujah! haaaallelujah!
Om ni vill ha ett gott te så ska ni definitiv köpa det på Kardemumma. Det var verkligen svingott! De har även jävligt goda jordgubbchokladpraliner som var to die for. Men jag får hålla fingrarna i styr. Eller passa på när det är gratis? :D
Jag röstar på sistnämnda.

fredag 27 mars 2009

Bättre konsistens.

Jag vill bara meddela världen att konsistensen är något fastare.
Vad har du för kommentarer kring detta?
- Det känns skönt för jag gillar att bajsa normalt.
..
Ikväll ska jag ta det jävligt lugnt då jag imorgon ska upp vid halv sju och bege mig till Universitetet. De håller i den roligaste happening på länge, nämligen högskoleprovet! Jag har fet ångest, därav min kassa mage? Det är möjligt. Brukar inte hända mig dock. Jag funderar också på om det hände något när jag tränade i onsdags, det var då magljuden började. När vi låg och stretchade på golvet, och allt var knäpptyst, gav mig mage ifrån sig ett ljud som närmast skulle kunna liknas vid en gnällande drunknade chihuahua. Som i sin tur hade ont i magen..typ. Fast nu låter det mer som ett drunknande monster, och känns framförallt så. Vad fan händer där inne?
..
Ska i alla fall passa ungen för första gången, plus en annan unge. Skulle passa ända tills två på natten så jag kommer nog inte vara pigg när jag ska upp imorgon. Alltså jag vill verkligen inte göra högskoleprovet. Jag har i alla fall bunkrat upp med en såndär liten Actimel som ska stabilisera magen (Jag tänker fan inte springa ut och skita var 30:e minut), en drickyoghurt och en god pastasallad med pesto och feta. Det är inte hela världen om det går åt helvete heller. Jag har hela livet på mig att göra fler högskoleprov jag kan söka in med. Oh well, önska mig lycka till!

torsdag 26 mars 2009

Det flyter på.

Kul. Skoj. Jag verkar ha drabbats av magsjukan eller något liknande. Saker bara rinner ur mig när jag käkar och jag mådde pyton igår kväll. Ett plus är att det rinner ut åt rätt håll. Hatar att spy.

Så jag tänker inte träna idag. Fasiken. Jag är nojigt över att lämna mitt hem över huvud taget. Jag stannar nog inne hela dagen idag. Jag vill inte riskera någon pinsam olycka i brist på toaletter. Huamejen.
Hoppas ni mår bättre gottfolk. Jag önskar er en trevlig dag med normalt bajsande.

måndag 23 mars 2009

Jobbigaste situationen i hela mitt liv.

Igår gjorde jag något som var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Det var så jävla jobbigt. Men det var tur att jag hade min syster med mig. Utan henne skulle det aldrig gått. Hon vet nog inte vad glad jag är att hon finns, men det får hon läsa nu! Vad vi gjorde skriver jag om någon annan dag, just nu måste jag samla ork till religionsprovet imorgon. Eftersom jag fick MVG på sektarbetet så är det ju inte omöjligt att jag kan få MVG i religionen också. Jag måste fixa det här. Heja mig.
Syster, jag ska försvara dig
Syster, jag vakar över dig
Jag är också glad över en nyvunnen vän som jag hoppas jag kommer ha ett långt och fint förhållande till. Jag behöver mer sånt i mitt liv. Mer fina människor att omge mig med. Tack alla nya vänner och tack alla gamla fina vänner. Tack syster, tack Robin. Och oftast behöver ni inte göra mer än bara finnas där. Märks det att jag funderar mycket krig relationer eller? Aye papi! Det har jag gjort sedan förra kuratorbesöket. Vi la typ upp en karta över folk i mitt liv, de som är nära, de som är för långt bort. Men det går åt rätt håll. Och igår tog jag det första riktigt stora steget.

söndag 22 mars 2009

Vi har stängt.

Fredagskvällen:
Började hos Anna med lite öl och sushi för min del, sedan lite mer supa och så ska det låta! Bar av till Arena trots planer att stanna hemma och bara chilla med alkohol och snacka. Finns det något som heter chilla med alkohol? Går det att dricka alkohol utan att några timmar senare hamna på Arena? Jag tror det är en omöjlighet. Nästa helg kan jag i alla fall lova er att det bli lugna puckar, då jag ska göra högskoleprovet i åtta fucking timmar på lördag morgon. Jag börjar få ångest över det nu alltså.

Förbannad:
Det jag var så jävla förbannad över i fredags natt var i alla fall att jag blev av med min favoritjacka, min favorittröja och alla nycklar. Heja heja heja! Vilka idioter är det som snor ens jacka? Jag hittade ju någon annans garderobslapp men inte fan tog jag den personens jacka. Det finns allt bra störda människor här i världen alltså. Skaffa er ett liv!

Lördagskvällen:
Igår tröstade jag mig med att käka kebabtallrik, chips, dricka öl och kolla film med Mandisen. Det var precis vad jag behövde, jag har längtat efter kebabtallrik som ett as!
Och idag ska jag väl försöka plugga religion men jag tror inte det kommer gå något vidare denna gången heller. Jag ska dock träna. En sak som är säker.

lördag 21 mars 2009

FÖRBANNAD

Jag skulle kunna skriva ett inlägg om hur jävla förbannad jag är.
Men jag väljer att inte göra det.
Sieg heil era jävla kuksugande rövslickande fittslickare.

torsdag 19 mars 2009

Alltså jag är så jävla sugen på en ny tatuering. Nästa projekt kommer bli en vid magen/ljumsken eller vart fan man ska säga som slingrar sig till ryggen typ. Jag vill även testa lite färg denna gången, något röd-aktigt. I form av blommor typ. Som bakas in med samma stil som den jag har på axeln. Såg en as snygg tatuering på en tjej som hade typ bruna blommor huller om buller, det låter lite fult med bruna men fan vad snyggt det var!! Topp tre de en an de snyggaste tatueringarna jag sett. Inte vanliga tråkiga blommor heller utan de var verkligen unika. Den som ändå hade pengar..
.
Nu när våren är här så fylls man ju av glädje och... shoppinglust. ja just ja, pengar. Jag vill ha nya våriga kläder. Orkar inte att jag har ett sånt behov. Det är tur att jag alltid lyckas köpa billiga saker i alla fall. Palla om man ville ha massa märkesgrejer hela tiden.
.
Har i alla fall varit en bra dag trots att jag inte tränade. Fick tillbaks filmkunskapsprovet där jag satte ett MVG. Skönt! Känner fortfarande irritationen över de ynka sju frågorna. Men men, det gick ju bra! Bättre att kunna för mycket än för lite. Nä nu ljög jag, jag tycker det är jävligt onödigt och jag orkar inte fylla min hjärna med onödigt skit jag aldrig kommer använda. Efter det åkte jag hem och loopade och fixade dräddsen, och tvättade dem också. Så nu mår de fina fisken. Sen bakade jag och Ida kärleksmums som var cp men jävligt goda. Så jag kan väl inte klaga på den här dagen. Vill passa på att hylla spotify, fy fan vad smidigt.

tisdag 17 mars 2009

"Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Men jag vet, det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer när vissa väljer svälten"

Kapten röd har två låtar som jag gillar väldigt mycket. Detta utdraget är från låten Trasig. Jag tycker rent generellt att det är fel med plastikoperationer. Mår man riktigt dåligt över något så mja, kanske, men helst inte. Jag har argumenterat emot folk vad gäller bröstförstoringar och har då mest fått höra "Ja men, du har ju redan stora bröst". Lite som att jag inte har något att säga till om i den frågan. Jag kan ärligt säga att jag inte hade haft något emot att ha mindre bröst då de ofta är i vägen och jobbiga när man tränar. Dessutom tycker jag kläder sitter bättre på folk med mindre bröst. Men det är inte så att jag inte gillar mina bröst, de är helt okej. Det är mina bröst helt enkelt.

Jag tycker att det är fel att mixtra för mycket med kroppen, och det är verkligen hemskt när unga har funderingar över det. Som dokumentären där sextonåringar vill plastikoperera sig, jag tror det var en som ville fixa magen och en som ville ha större bröst. Det är ju sjukt!? Träna lite då istället, ät sunt! Och när man är 16 har brösten inte växt klart på långa vägar för den delen heller. Kom över ett roligt citat av Nemo Hedén i en tidning.
"I dag läggs det ner mer pengar på silikonbröst och viagra än alzheimer-forskning, så om 30 år sitter vi där med jättepattar och ståkuk men ingen minns varför"
Jag tror verkligen att det måste göras drastiska förändringar med våra skönhetsideal. Det funkar ju inte! Det viktigaste är väl att vi är friska och mår bra? Nej fyfan jag blir bara irriterad. Nu avslutar vi med ett till utdrag ur Ta inga order av Kapten röd och en fin bild på hur vi kommer se ut.

"Håll ut systra mi, du kan se igenom deras mask och deras leende av plast
Deras, Botox hysteri, men är det till en lycka eller last när ditt smajl sitter fast?
För varje dag som passerar, bevittnar man hur någon ung själ havererar
På grund av något sjukt ideal dom planterat, du är ingen vara man kan reklamera.
Men du vet när dom vill lära dig bli smal utan att banta
Med så mycket plast i kroppen att dom går att panta
Men det är inte dig dom vill ha det är dina slantar, så dom är inga vänner och dom är inga bekanta"

måndag 16 mars 2009

Yo bitch I'm gonna slap you up.

Idag har jag varit i skolan, bakat, tränat och lagat fin mat. Som grädden på moset tänkte jag faktiskt lägga mig tidigt också. Typ snart nästan, och läsa något kanske. Läser för lite nu för tiden. Det var så otroligt skönt att få träna igen, och man känner sig så duktig när man ligger och andas på avslappningen.

Jag skulle behöva passa unge i helgen. Jag vill ha pengar. Jävla studentfest och studentmössa som gör en pank. Men passar jag unge så missar jag reggae-fest. Men jag gör nästan allt för pengar nu. Allt utom att gå tillbaks till Norstat. När jag gör det, när jag sjunkit så lågt, då får ni klappa till mig på käften. Hur många gånger ni vill, när ni vill!
Om ni vill se en bra film och få sköna Spanien-vibbar, kolla på Vicky Christina Barcelona av Woody Allen. Jag vill verkligen till Barcelona nu. Jag ska åka på språkresa, och om jag inte gör det kommer jag vara så besviken på mig själv. Att vara där i två månader känns lagom, då hinner man lära känna folket, kulturen och språket en aning i alla fall. Kom Barcelona, kom!!

söndag 15 mars 2009

Besvikelse och ha-begär.

Fredagen var en stor besvikelse. Jag skulle nästan vilja säga att förkröket hos jocke var roligare än själva utgången på Nöjes. Som många känt: Man sprang bara runt hela kvällen och letade efter folk. Nöjes var alldeles för stort och man hittade inte en jävel. Dansgovlet var cp och jag ramlade. Nu har jag en stor blåtira/bula på smalbenet. Robin lyckades pricka allt vad en lyckad kväll ska innehålla. Lite skratt, lite gråt, massa supa, och lite pissböter. Jag är avundsjuk. Jag checkade av allt utom kissböterna så jag hade det väl ganska bra ändå jag med.
Alltså nu är det fan i mig nog. Jag ska ha en lång klänning, och jag skiter i om jag är för kort och försvinner helt i den! Har ni sett den nya Lindex reklamen? Sjukt snygg klänning. Jag måste faktiskt ha den. De har jätte fina flätade skärp på Lindex nu också för bara 79:- Gladiator skor på H&M är fan skitbilliga, bara 198:- Väskan vore inte fel heller. Men kolla klänningen!? Dessa saker vill jag ha på mig nu!! Ge mig sommar.

fredag 13 mars 2009

Studentfesten 2009.

Jaha då var det dags! Studentfesten ikväll. Tror det kommer bli askul! Verkar som många ska dit så jag hoppas på en svinkul kväll. Annars vill jag typ ha tillbaks mina pengar. Så jävla dyrt :(

Det stora frågan är vad man ska ha på sig. Jag vill ju klä mig lite party i alla fall. Men inga kläder jag har känns speciellt party just nu. Får fixa något. Jag funderar ju på att ha på mig lack-klackarna i alla fall. Det är väl på tiden nu! Men nått mer än skor kanske man borde ha?
På tal om skor så gjorde jag ju kapet på myrorna med dessa sötnosar. Välkommen till min skosamlig!
Jag känner mig överlag väldigt söt idag så då spelar det inte så stor roll vad man har på sig.
Over and out!

torsdag 12 mars 2009

Livet.

Det känns som det skulle kunna vara en början. Jag har äntligen tagit tag i livet.
Efter en andra träff med kuratorn så känner jag att det kanske kan ge mig något ändå. Om inte så är det väl bra att ventlilera ibland. Det kan ju inte resultera i något dåligt i alla fall. Denna gången var betydligt mycket känslostarkare. Jag gjorde det jag fruktade. Jag grät - nästan. Jag tycker det är obeskrivligt obehagligt att gråta inför andra. Men det kändes nästan som om det skulle varit bättre att släppa ut det istället för att kämpa med den. Jag kunde inte få fram ett ord eftersom att jag koncentrerade mig på att inte gråta, även om det var så uppenbart när jag satt där med darrande läppar och blanka ögon.
..........................................................
Jag vill fixa det här. Jag vill kunna gråta. Vad är det som är fel med att gråta? Absolut ingenting egentligen, både glädje och sorg är känslor som man måste få utlopp för, när precis man vill. Utan att skämmas. Jag vill göra något åt den där spärren som byggts upp av någon anledning. Jag vill inte bara veta hur jag ska ta mig över den, jag vill sparka ner den och förstöra den helt. Jag vill låta mina känslor välla fram hur som helst, när som helst, var som helst.
..........................................................
Jag vill skratta riktigt högt och vara överdrivet glad in i mellanåt, jag vill gråta som fan när jag känner för det, även om någon skulle råka se mig. Jag vill skrika och vara asförbannad på dem som gjort mig illa, jag vill krama de som får mig att må bra hårt och länge och berätta för dem vad de faktiskt betyder för mig. Även de som kanske inte träffar mig så ofta eller kommit mig så nära. Numera tar det väldigt lång tid för mig att lära känna. Men jag ska inte ge upp. Jag ska bli mig själv igen.
..........................................................
För någon som knappt känner längre, och än mindre kan få utlopp för sina känslor, är det verkligen en person? "Jag tänker, alltså finns jag" är ett känt citat från René Descartes, men jag tycker Nietzsches "Jag känner, alltså finns jag" stämmer mycket bättre.

onsdag 11 mars 2009

Öl och fotboll.

Det är så orättvist. Varför får inte jag dricka öl och kolla fotbollen? Jag vill sitta och skrika ikapp med grabbarna och rapa som om det inte fanns någon morgondag.
Ibland, eller, väldigt ofta önskar jag att jag vore en sån med snopp.
Jag vill ha en Carlsberg NU!!

måndag 9 mars 2009

Finaste mobilen.


Att få sin mobil stulen är ju både på gott och ont. Jag förlorade en mobil jag älskade, men fick en annan jag nästan är sexuellt attraherad av. Fy fan vad sexig!
Idag fick vi tillbaks två prov. Fick MVG på naturkunskapsporvet, och hade tydligen MVG på någon inlämning så chanserna att få det i slutbetyg var goda. Gick inte riktigt lika bra på historian men det blev i alla fall ett VG. Bättre än förra gången. Vad fan ska man göra för att få bra betyg av den satmaran alltså?
Alltså förlåt... Jag kan inte hjälpa det men jag tycker Den rätte för Rosing faktiskt är kul att titta på. Det är något med det bara. Jag tycker självklart att Rosing är en dum uppblåst anka med långt hår men programmet tillfredställer mig lite faktiskt. Något som gör det roligare är att jag och Jonas såg brasilianaren när vi var på Max vid kungsan. Han såg lika brunbränd och fräsch ut då! Killen har klass! Dock väldigt slemmig. Fast jag hatar den jävla nittonåringen. Alltså vad fan ska hon med en nittonåring? Det känns som det är på gränsen till pedofili! Hon har två barn liksom, varav den äldsta är 14 going on 15. Han kanske ska satsa på henne istället? Va va va?

söndag 8 mars 2009

kaninkrokant

Alltså vad fan?
Är det någon mer som ska se på Wipeout nu!? :D
Det verkar skitkul! Jag vill också leka i lera. Som en brinnande skrikande Shakira.

lördag 7 mars 2009

fykk

Haha, det är ett under att jag kunde logga in.
Detta är första inlägget jag gör som onykter. Men någon gång måste ju alltid bli en första gång, som man säger eller? Inte vet jag, jag vet inte mycket.
Men något vet jag, som jag inte vill beätta. hihihi
Ja, klart vi gillar grovt!

Jag vill fortf ha kött. Jag vill ha en kababtallrik. herregud. Ge mig nu.
I'm gonna kill a kitten tonight.
/fattar ni hur mycket koncentration jag lagt ner på dessa rader)

fredag 6 mars 2009

KÖÖÖÖÖTT

Hush, little girl. Sweet baby, don’t cry. …tonight.
Daddy is here and he’ll sing you a soft lullabye tonight.
Why can’t it all be like it was before?How can I explain why mommy’s not here anymore?‘
Cause daddy likes porno and ten-dollar whores.
Daddy gets wasted and robs liquor stores. Daddy likes robbing against little boys on the bus.
I think that’s why mommy left us...

Skön låt dedär.
Jag måste plugga alltså, men jag orkar inte. Kanske ska passa en unge och få lite extra cash. Men hon har inte ringt än så det verkar inte bli så mycket med det. Jag har blivit barnvakt. Det är mitt nya jobb. Hittade en lapp på anslagstavlan där en mor behövde det. Hoppas hon betalar ganska bra i alla fall, för ibland sa hon att jag skulle sitta till typ 3 på natten. Då vill jag fan ha pengar för det!! Pratade med anita idag och hon sa att jag hade MVG-kvalité så där kammar vi nog in ett till. Heja heja heja. Måste fixa det här.

Jag har vart ovanligt sugen på kött den senaste tiden. Jag vill ha en fet jävla köttbit med pommes och bearnaise hela tiden typ. Revbensspjäll, oxfilé, fläskfilé, kebab, 200 g hamburgaren, you fucking name it! Fyfan vad gott det är. Jag vill ha kött, ge mig kött. kött kött kött. Är jag typ gravid eller något? Dessutom vill jag knulla. Jag vill knulla och äta kött och dricka öl. Det är precis vad jag vill göra ikväll.



tisdag 3 mars 2009

Väderhelvete.

Det är fan nog. Nu är det överdrivet mycket jävla vinter! Kan det inte dra sig tillbaka lite, snälla? Bara så det inte är en pina och näst intill självmordsförsök att cykla ute.
Nu har jag kommit på vad jag ska läsa för något. Och att jag kanske inte har poängen att komma in. Så hädanefter blir det råplugg för hela slanten. Jag klarar det, de här tre sista månaderna. Jag ska sluta gå ut varje helg, det funkar inte. Nu kommer jag vara tråk-becka/plugg-becka/ångest-över-att-inte-få-gå-ut-becka ett tag. It sucks.

Stockholm var mysigt. Käkade på restaurang två gånger, en med pappa, käkade fläskfilé med friterad potatis och rödvinssås OCH bearnésås! Jag älskar mat med två såser! Ju mer sås desto bättre. Hallelujah. Sen käkade vi revbensspjäll med Robins farsa och familj, det var så jävla gott. Var ute med Elin och hennes kompisar på torsdagen, Gröne Jägarn var inte så illa som man har fått höra! Så jag hakar nästa gång igen! Tråkig nog tappade jag bort min älskade mobil, den bästa mobilen jag har haft i hela mitt liv. Men vad gör man.
Träffade en ny polare i sthlm också, hon var as schysst. Synd att hon flyttade till Oslo dock. Vi gick till Zapata, världens bästa affär och köpte skönaste byxorna. Jag älskar dem.
Slutligen vill jag säga vad fan är det med Stockholmklubbars vakter!?! GÅ OCH DÖ!!
Summa summarum, summan av kardemumman, det var en bra vecka ändå.