måndag 16 mars 2009

Yo bitch I'm gonna slap you up.

Idag har jag varit i skolan, bakat, tränat och lagat fin mat. Som grädden på moset tänkte jag faktiskt lägga mig tidigt också. Typ snart nästan, och läsa något kanske. Läser för lite nu för tiden. Det var så otroligt skönt att få träna igen, och man känner sig så duktig när man ligger och andas på avslappningen.

Jag skulle behöva passa unge i helgen. Jag vill ha pengar. Jävla studentfest och studentmössa som gör en pank. Men passar jag unge så missar jag reggae-fest. Men jag gör nästan allt för pengar nu. Allt utom att gå tillbaks till Norstat. När jag gör det, när jag sjunkit så lågt, då får ni klappa till mig på käften. Hur många gånger ni vill, när ni vill!
Om ni vill se en bra film och få sköna Spanien-vibbar, kolla på Vicky Christina Barcelona av Woody Allen. Jag vill verkligen till Barcelona nu. Jag ska åka på språkresa, och om jag inte gör det kommer jag vara så besviken på mig själv. Att vara där i två månader känns lagom, då hinner man lära känna folket, kulturen och språket en aning i alla fall. Kom Barcelona, kom!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om du inte drar till spanien så klappar jag till dig på käften!

Anonym sa...

reggeafest?????? what??? :D:D:D

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu Good crew it's cool :) http://riderx.info/members/Buy-Doxycycline.aspx axygen http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-prilosec honeycomb bhuiyan http://riderx.info/members/Buy-_2104_eftin.aspx boecker matra http://www.comicspace.com/celexa/ yamaguchi http://soundcloud.com/furosemide shrines