torsdag 17 december 2009

Idag har varit den sämsta dagen på länge. Det har vart förjävligt på jobbet och det känns förjävligt nu med. Allt har bara gått fel idag och jag önskar att saker vart annorlunda. Skulle verkligen vilja dra bort ett tag till ingenstans och inte tänka på någonting. Därför är det ganska synd att man inte ska till Dansland över jul. Eller nu. Skulle vilja sitta i mormors källare framför den gamla kaminen. Finns inget internet och ingen dator. Där kan man känna sig helt ensam. Och det skulle vara skönt en stund. Bara tänka på mig.

Har i alla fall köpt lite julklappar nu. Fick sällskap av Richard i tisdags som också var på julklappsjakt. Vore ju kul om man hade fått sin lön så man kunde brassa på rejält med julklappsköpandet. Men jag får eventuellt vänta tills den 23e. Då man kommer ha över tio tusen på kontot. Det var över ett och ett halvt år sedan jag hade så mycket pengar! Wohooo

Och nej, det finns verkligen inte NÅGON som vill ha körsbärslikören!!!

tisdag 3 november 2009

Ny rädsla.

Efter att ha flyttat till Stockholm har jag fått en ny rädsla. Hämningslösa snabba varelser som kan dyka upp när man minst anar det. Stockholms cyklister.
De är så jävla läskiga. När de har fått upp farten finns det inget som kan stoppa dem! Och de är överallt och ingenstans, ringer febrilt med klockorna och ryter om man råkat komma i vägen. De är mycket värre än bilister. Så jag har förutspått ett nytt öde för min död. Jag kommer inte bli påkörd av en bil vid Åhlens i karlstad. Jag kommer bli påkörd av ett helt gäng cyklister i Stockholm. Jag gillade mitt förra öde mer..

Nyttig vecka.

När man vaknade förra tisdagen började det med en lindrig bakfylla klockan tolvnånting. Idag ringde klockan kvart i sju och det är ett helt projekt att väcka prinsessan som sover sin skönhetssömn bredvid mig. Det blev gröt med havredryck och en kopp te till frukost och en 45 minuter lång promenad därefter. Nu känner jag mig riktigt duktig. Jag har gjort en meny för varje dag vad man ska äta och när! Jag planerar att baka bröd för det var alldeles för länge sedan. Även göra egen müsli. Detta är vår nyttiga vecka. Till fredag i alla fall. På lördag kanske vi ska förstöra allt med att åka på dagskryssning.

Förra måndagen var vi på Vampire Lounge. Det är ett riktigt schysst ställe som har en mystisk och mysig stämning på samma gång! Men det bästa är väl egentligen drinkarna. Jag är inget fan av drinkar och de jag har druckit kan man räkna på fingrarna. Men här är de jävligt goda och de använder alltid färska bär och örter. Vampire blood var en skitgod syrlig drink som var helt grön! Och om ni går dit ska ni kika in i det lilla hålet bredvid tjejtoan. Hihihi.

söndag 25 oktober 2009

Second hand söndag.

Idag har jag släpat runt lillsyrran av och an bland Stockholms second hand butiker. Jag älskar att strosa runt mellan stans tusen Myrorna och Stadsmissionen. Det kan ta en hel dag men jag tröttnar aldrig! Idag fick jag mig en supersöt klänning för 65 spänn, som är veckad från midjan och ner. Blir nya partyklänningen det. Snart kommer farsan och syster hit och käkar lammstek. Blir spännande, har aldrig käkat lamm sådär. Jag och peronet ska bara bråka klart om vilket recept vi ska ha. Det är både kul och dåligt med två människor som älskar att laga mat. Fast mest kul. För att jag kommer vinna!! Vi avslutar med en bild på mig för att understryka hur bra jag egentligen är.

lördag 24 oktober 2009

åh.

Måste lägga till ett ord på listan eftersom det gjorde mig så fruktansvärt upprörd nu.
"skaka tass".
Man säger inte så. Människor har händer. Somliga djur har tassar. Männskor SKAKAR INTE TASS. FULT. SLUTA SÄG SÅ. INTE GULLIGT!!!

Arg lista på ord jag hatar.

Det finns ord jag vekligen hatar. Jag tror jag har en klar vinnare faktiskt. NUPPA. Jag såg en tjej på en communitysida som hade status "Vill nuppa". NUPPA?! För fan! Man hör ju själv att ordet är helt åt helvete. Jag sitter och ryser fortfarande och det var fem minuter sedan jag stötte på detta äckliga ord. Jag fick nästan kväljningar.
ÄCKLIG LISTA MED JÄVLA CPORD
5. Voffsing
4. Livmodertapp
3. Bitti (som i morgon bitti)
2. Läskedryck
1. Nuppa

Jag kan inte beskriva hur mycket jag hatar dessa ord. Försök att inte använda dem. I alla fall inte när jag är med.

Nya mysiga vardag.

Sitta på Café och lösa korsord eller vara hemma och laga mat och dricka vin med dig har sakta med säkert blivit min vardag. Jo så har man ju skaffat sig en snygg karl. Man skulle väl kunna säga att det är lite så jag jobbar.

Så på papper bor jag härmed med karln till vänster på Hornstull. Skulle någon behöva adress så skriv!

fredag 16 oktober 2009

Cornelis

Åh vad jag älskar dina texter och melodier söta gubbe.
Nu när man bor i Stockholm får jag höra Söderfyllostockholmskan mycket ofta. Speciellt när man driver runt här vid Hornstull. Jag ryser varje gång jag hör det. Men jag tror bestämt det är av välbehag. Jag har någon slags hatkärlek till Söderfyllon och deras speciella sätt att tala.

"Desto fler vi är tillsammans, ju gladare vi bli. TRO FAN!!"
Citat, Söderfyllo på bänk i Hornstull.

måndag 7 september 2009

Long time no seee..

Tjofräs!
Det var minsann länge sedan jag tog mig tid att underhålla min blogg. Just nu sitter jag med kaffe, snusen och försöker få iväg ett par jobbansökningar. Att skriva om vad jag gjort hela sommaren skulle ta alldeles för lång tid så jag ska fatta mig kort. Det har vart jävligt mycket röj och fläng runt i stockholm. Festande till klockan halv tio på morgonen, träffat nya konstiga människor, börjat på ett jobb som jag slutade samma dag osv osv.

Har inte suttit vid datorn något alls under sommaren för jag har blivit alldeles för rastlös. Men nu börjar jag hamna här ganska ofta igen så nu ska jag uppdatera den stackars bloggen. Jag kan ju börja med att berätta om helgen. I fredagen började med lite bira med Tilkku och hans polare Daniel. Detta var resultatet.











Sedan bar det av till Robin och Daniels födelsedagsfest på en klubb vid Mariatorget. Virrade bort mig lite när jag skulle hem för jag fick för mig att jag var vid medis eller något, ingen aning varför. Så det som skulle tagit tio minuter att komma hem tog nog 45 minuter.
Lördags blev det pizza på ett ställe på Hornsgatan och sedan sov jag bort eftermiddagen. Väcktes av Tilkkan och en annan Daniel och åt Tapas och kollade på The Omen orginalet som jag aldrig sett tidigare. Som var en besvikelse. Den var skit tråkig och inte alls läskig.
Och här är världes sötaste snusdosa som är endast cirka fem cm i diameter. Mangosnus från Indien. Puss på den:*

torsdag 30 juli 2009

Underbara svenska sommar.

Regn. Cigaretter på balkongen. En bra bok. Te. Regn. Sexleksaker. Regn. Svensk jävla sommar. Regn.

onsdag 29 juli 2009

Oh my fucking god.

Så avslappnad som jag är nu var ett tag sedan. Jag går på moln. Jag är hög som ett hus. Dock inte av droger, av något mycket bättre. Efter en lång dag på stan så kom jag för en stund sedan hem, tre olika sexleksaker rikare. Alla är prövade. Jag kommer aldrig mer behöva en karl!

Gottfolk, det är rea på kondomeriet!
Hur kan dom ens va så snygga? Det ät omöjligt. Trekant, ja tack!!

fredag 10 juli 2009

Hej alkoholfri fredag.

Jag har inte druckit på alldeles för länge. Jag håller på att förlora förståndet tror jag. Eller är det så här det känns att rensa kroppen och bli frisk? I så fall väljer jag alkoholen.
Jag som tänkte att man kunde göra ett efterlängtat besök på the good old Arena. Det var hur länge sedan som helst. Men istället är man sjuk. Är det någon som vill ha en myskväll istället för att gå ut och supa? Någon alls? Bara lite? Nä jag tänkte väl det. Gå ut och sup och ha svinkul och dansa som apor då :( Jag vill bli friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk

torsdag 9 juli 2009

Sjukaste sjuklingen som sjukar

Jag är cp sjuk tack vare jävla cp arvika. I curse them!!!! Jag har varit sängliggande i fyra dagar nu och jag håller sakta på att förlora förståndet på grund av brist av kontakt med omvärlden. Men idag var jag inte helt överkörd och halvdöd när jag vaknade imorse. Så det känns som jag börjar bli lite bättre. Men vid det här laget har jag väl hostat tarmarna upp till bröstet så det är kört med mig ändå.

Hur många är sugna på att dra till PIP? Kolla bandlistan, den är fet. Kommer jag äntligen få se SMK och guvernören!??!!?
http://www.putteiparken.se/artister
Och vem är med på att hota Caroline af Ugglas av scenen med bajsmannen?

tisdag 7 juli 2009

Oj Vad länge sedan jag tog mig tid att skriva några rader här. Under tiden har jag avverkat lite sthlmsvistelser och arvikafestivalande bland annat.
Arvika var ganska ovärt egentligen. Jag jobbade som funkis med att städa vägarna och brandgatorna på stora campingen. Det var som ett jävla arbetsläger alltså. Hettan var hemsk och vi var tvugna att städa även då det nästan inte fanns något att städa på vårt område. Dessutom blev jag cp sjuk i fredags, hade halsont, hosta, huvudvärk och hela kroppen värkte. TROSTS det var jag tvungen att stanna kvar för att jobba och fick inte åka hem förens på söndag. Jag ska aldrig i hela mitt liv vara funktionär. Men jag fick se lite bra band i alla fall. Otroligt mycket mer än förra arvikafestivalen då jag antigen låg däckad någonstans eller spydde. Jag såg Tha mars volta, Röyksopp, Detektivbyrån, Nine inch nails, Welle Erdball, Bob hunb, Depeche mode, slutet av Thåströms spelning, Korn och Tiger Lou. Jag är lite besviken på att jag var så jävla sjuk och skakis fredag kväll så jag missade Fever ray. Det sög massiv hästballe.

Jag ska väl försöka ta det mesta av mitt pick och pack och dra mitt sorry ass till Stockholm för gott snart. Om någon vill komma och hälsa på så har jag lägenheten själv vecka 30 och kanske veckan efter också. Så jag tänke ha lite dropp in. Välkommen till min tvåa på liljeholmen.

lördag 13 juni 2009

EN GLADH TAR STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fyfan vad jag är bra osv. Jag har fortfarande sången i huvudet. Jaha då var man arbetslös. Det känns ju fina fisken. Jag väljer att inte tänka på det. Får väl också lägga upp min fina dikt jag fick. Tack hela klassen, ni har vart bäst.
Rebecca Gladh, har förändrats mest
men alltid varit taggad och bäst på fest
Hennes stil gick från neutral och vardaglig
Till en tatuerad och piercad rastafari
Skål på den!

torsdag 11 juni 2009

Åh shit. Imorgon är dagen. Kan man sova? Jag vet inte. Jag har inte vågat försöka lite ens. Om fem och en halv timma ska man upp och supa igen. Det känns så rätt.
Jaha, så har man vart med om balen då. Den var lite av en besvikelse för min del, men helt okej. Var lite pissed på att man inte fick något vin alls över huvud taget typ, och att välkomstdrinken var slut när vi kom in. Inte helt okej. Men det var ändå en rolig upplevelse. Alla var finklädda liksom. Det är ju inget man lär vara med om igen på ett gäng år sådär.

Nej nu måste man fan sova. Hård dag imorgon. Hårt liv. Men det ska kännas att man lever. hu. Ska nog handpilla min räka lite, då brukar man somna ganska gött efteråt. Studenten. Okej. DÅ KÖR VI!

tisdag 9 juni 2009

Jag älskar att jag vill blogga när jag är full.
Idag är det bal som fan. Jag har fått mens, munsår och är bakis. Jag känner mig så JÄVLA fräsch.
Igår var det sup med klassens elit. Det var jävligt roligt trots att många inte kom. DÅLIGT.

Och nu måste man fräscha till sig innan supet börjar igen. Ser fram emot käket. Hoppas det är riktigt jävla gott.
eftersom jag aldrig skriver så blir de ett nu. jag koncentrerar mig som fn. asså nnu b´örjar super på allvar. förut va de såhär lite på allvar emn nu börjar de fan. de e fan gött. varfrör har inge mc donalds öppet. jag blev hélt ledsne... du vet, som man blir.
så ledsen blev ja, tack för mig.
bajs

tisdag 2 juni 2009

Idag har jag förstått innebörden av mensverk. Jag har ALDRIG haft det i hela mitt liv. Men idag fick jag en skit skum smärta i buken som bara måsta varit mina äggstockar som levde rövare där inne. Jag är antingen gravid eller jävligt skitnödig. Något är fel!

Så idag har jag bara ältrat i självömkan och faktiskt köpt mig en påse chips. Because I'm worth it! Vad gör man när det är sånt här cp väder liksom. Är man redan nere blir man bara ännu mer av vädret.

Jag fattar inte vad som händer med klassen! När ska vi supa och säga att vi älskar varandra?

måndag 1 juni 2009

Hård helg

Den här har varit en hård helg. Jag skulle kunna säga att det blev aningen för mycket öl, men å andra sidan kan det aldrig bli för mycket öl.
I fredags var det Arena och det var som det brukar vara. Hade skitkul och drev med allt och alla.
I lördags blev det grillning ute i det fria + lite öl på uteservering + en visit på koriander. Bakfull och jävlig när jag vaknade upp i söndags och kom på att det var systers konfirmation. vinkade av snygging och fick stressa till kyrkan.
Bakfull i kyrkan = Dålig idé.
Sedan var det släkt och smörgåstårta för hela slanten. Helt okej faktiskt.
Alltså denna helgen har jag klagat på ALLAS skor. Kan jag inte bara låta folk ha de skorna de vill? Eller åtminstone inte berätta för dem hur fula jag tycker deras skor är. SKÄRPNING! Nu ska jag käka smörgåstårta till frukost och sen ta en kopp kaffe i solen och försöka bättra på min tan som börjar uppenbara sig. Hinner man bli brun till studenten utan solarium tro?

fredag 29 maj 2009

Shit, nu har lilla Karlstad ett Subway mitt i stan, vi har fått ett Seven eleven, och nu kommer vi snart få ett Espresso House! Vad är det som händer med lilla lilla Karlstad!? Är detta en storstad nu? Är vi kvalificerade?

Alltså är det någon som är lite småsugen att gå på Get a gig?! Governor Andy spelar på lördagen FFS!!!
ÖL IKVÄLL?

tisdag 26 maj 2009

drooool

Jag skulle mörda för att få ligga med denna karl. KOM HYDE!

söndag 24 maj 2009

Woho

Ganska bra helg ändå för att ha vart "pank". Igår blev det nachos och öl och det är ju inte dumt. Speciellt inte när man spetsar det med lite Nile city.

Och idag så kan man faktiskt ana en bränna på armarna! Jag satt i solen ett tag och det kändes som det brände i alla fall. Och nu är jag lite röd så jag hoppas verkligen det inte bleknar bort!! Snälla! Idag ska jag få åka och träna också. Nästa vecka måste jag typ träna varje dag om jag ska hinna få en killer body till studenten. Känns ganska dömt till att misslyckas. Oh well

Och så lite onödig fakta. Idag åt jag ett ägg. Jag HATAR ägg!?!?

lördag 23 maj 2009

Melody club.

Igår bjöd mina sparpengar mig och Amanda på Melody club. Det var faktiskt en rolig kväll som tog slut alldeles för snabbt, fattade typ ingenting när klockan var två. Arena borde verkligen stänga tre.
Kvällen började ganska sent ändå med förfest hos en Anna på färjestad med Elin, Anna, Maja och Jennifer + tjej vars namn jag glömt. Tror vi han vara där i högst en timma. Sedan gick Jag och Amanda hem till mig av någon anledning innan vi drog till arena. Det var mycket folk och supersvettigt på dansgolvet. Men det är ganska mysigt ändå. Kvällen avslutades på donken med avsikten att vi skulle ragga upp en kille åt mig. Man kan konstatera att Mc Donalds inte är stället att ragga på.
Jag är så tacksam över att jag inte behövde se någon knulla inatt. Tack.

onsdag 20 maj 2009

Absolut inte okej.

Igår när jag skulle sova och som vanligt hade alldeles för mycket tid till tankar kom ett högst unpleasant minne upploppandes från i fredags.

Jag, Amanda, Therese och hennes polare står och dansar på Arenas lilla dansgolv. Plötsligt får man syn på en vit rumpa guppa upp och ned vid sofforna. WHAT THE FUCK!? Då är det ett par som knullar i soffan längst ner på scenen. Det var något av det vidrigaste och mest osmakliga jag har sett på väldigt länge. Offentliga knull i all ära, speciellt såhär när sommaren närmar sig, men INTE på Arena. Tjejen var sådär sunkigt white trash karlstad fjortis, och killen hade högstadiestilen á la JL-bög.
Om man ska se någora knulla kan de väl åtminstone vara snygga?! Helvete..

Nej fy fan, den helgen var i särklass en av de sämsta helgerna ever.

tisdag 19 maj 2009

mensbarn

Att åka ända till Elins hood för att ta en promenad var inte bra för min förkylning. Nu är jag överdrivet svettig av någon anledning, mitt huvud dunkar som fan och jag ligger och gapar stort för att jag inte riktigt kan andas med näsan. Komma och trösta mig nurå?

Att snacka om sthlm känns bra i magen faktiskt. Jag tror det kommer bli bra. Eller jag vet.
Jag har glömt att stoltsera här på bloggen med att jag fick MVG på mitt projektarbete. Är någon nöjd tror ni? Betygen suger ju faktiskt inte, även om de inte blir så bra som jag hade tänkt mig kanske. Men jag är nöjd över min insats under den här terminen så det är skitsamma. JAG ÄR NÖJD, FÖR JAG ÄR GLAD, FÖR JAG ÄR NÖJD.

Har fått min första mens på två år nu också. På något sätt är jag stolt över den. Jag är en fullkomligt normalt fungerande kvinna!
Sjuk.
kul.
Har vart seg hela dagen.
Kul.
Tänkte börja råträna nu men jag är sjuk.
kul.

Förut hade jag en plats att fly när jag kände såhär
I alla fall en plats att längta och en mental flykt
Tills vidare
Nu ska jag bara vara sjuk och tycka synd om mig själv hela dagen. Så kanske jag piggnar till och kan träna imorgon. Om det är någon som vill ge mig tröst, kom med några öl (alternativt vodka) och var jävligt bra i sängen.

lördag 16 maj 2009

ÅNGEST. En fet jävla ångest.

ångest.




ångest...













ångest

fredag 15 maj 2009

Check my coat in and I paid the dollar,
Sidekick rings, "what's up? holla!"
Text the address, I'll see you later
Baby come down
Internet lägger ned vilken sekund som helst. Jävla kuk internet kukar hela tiden.
Men ikväll blir det galej som bara den och nu när solen tittar fram så blir man liiite extra sugen på öl. Om det nu är möjligt.
PEACE!

söndag 10 maj 2009

Hejdå karlstad

Familjeråd hos familjen Gladh.
Nu är vissa beslut tagna. Jag kommer inte kunna bo kvar i Karlstad om jag ens hade velat, för nu ska hela familjen flytta dit redan i december detta året. Eller då har vi rättare sagt köpt en lägenhet som hela familjen får plats i. Så då är det bye bye Karlstad på allvar och om jag ska komma och hälsa på måste jag helt plötsligt ha en sovplats hos någon. Hur weird känns inte det!

Men det är skönt att man kommer ha hela familjen samlad på ett och samma ställe. Det var länge sedan vi såg ut och betedde oss som en familj. Och även om det är ett tag kvar så är det ganska fint att ha det att se fram emot.

Nu känns allt lite bättre när man är helt säker på att man alltid har en plats att bo, precis i den staden man vill bo. Nu skiter jag fullständigt i vad som komma skall, jag har i alla fall en plats att sova och mat. Jag kommer leva och frodas! Och så länge man lever och frodas är allt ändå helt okej. Det slänger vi upp en snygg becka på. Can i get a amenaah!

lördag 9 maj 2009

Ja herregud.
Har jag sagt att jag älskar mitt singelliv? Välkommen tillbaks!
Denna Becka är inte alls den förhållandebecka ni är vana med. Så jag vill bara förbereda er för pinsamheter och annat smått och gott.
Men igår tog jag hem guldet!

Snart blir det vårdcentral och öl. Jo jag tackar.

fredag 8 maj 2009

Pjuh. Jag har öl, kvällen är räddad.
Idag har jag varit på ungdomsmott. och tagit ut staven. Hon måste gillat att cutta mig för hon höll på i en jävla kvart. Jag har hög smärttröskel men jag gillar inte när någon skär i mig i 15 min. Men nu är min kropp sig själv och förhoppningsvis kommer mitt välmående snart också. Lär väl få en trevlig och redig mens också. Jag ser fram emot..

Så nu förbereder jag kvällens utgång med The sugarhill gang, eftersom det inte finns nått som får mig mer party. Hippidihopp. Sen ska jag ut och festa med knull och tutt (gissa filken film de namnen är ifrån och vinn ett fikon)

Så jag ska låta tuttarna ragga ikäll. Då jag fullkomligt suger på det. Hur fan gör man!? And if becka plays her cards riiiight, she'll bring home a new boyfriend toonight...!

tisdag 5 maj 2009

Ljusare tider!

Jag har gått och vart bitter i typ...över ett år? Det är baskemig på tiden att ändra på det! Jag kommer knappt ihåg varför jag började blogga. Men det var för att skaffa mig ett NYTT liv. Börja träna, äta bättre, slita i skolan osv.

Jag har inte kommit sådär jättelångt på de där grejerna. Förutom att göra bättre ifrån mig i skolan. Jag har varit jävligt duktig på senare tid skulle jag själv vilja påstå, och jag har kammat hem ett par sköna mvg. Så nu är det bara träningen och käket kvar! Plus min bitterhet. Jag vill inte gå runt och vara en bitterfitta hela jävla tiden. Det ska vi ändra på.
Imorgon ska jag till Ungomsmott. och snacka om hur bra min p-stav egentligen är för mig. Är det den som fått mitt humör att fucka up så totalt? Har vägt för och nackdelarna ganska länge.
Fördelar:
Jag har inte haft mens på ungefär två år. Det passar mig jävligt bra och det är SÅ skönt! fördel två är att den håller i cirka fyra år till och jag behöver inte punga ut ett skit mer för den.
Nackdel:
Jag har tappat min humor och mitt goda humör. Jag mår piss. Dessutom vore det synd att ta ut den då jag faktiskt betalade över 500 spänn för den.

Men när jag tänker efter. Jag kan väl offra mitt mensfria liv för ett liv av att MÅ BRA? Har jag varit dum i huvet i två år eller. Klart som fan den ska ut. Men..helvete vad skönt det är att inte ha mens....

måndag 4 maj 2009

Rapper's Delight!

Idag har varit en bra dag ändå. Den började sämst, men artade sig i slutet. Har köpt ett par nya örhängen, en hood, och en ny piercing! Nu när man är singel kommer shoppingbegäret tillbaks som en bomb. Kan inte förneka att jag vill ha saker förut men nu är det värre. Men man måste hålla sig fräsch nu när man är ute på marknaden igen. Ay papi!

I said a hip hop, Hippie to the hippie, The hip, hip a hop, and you don't stop!
Åh. bästa låten ever.

lördag 25 april 2009

charm

Jag kan inte hjälpa det men jag tycker den här är super festlig och lika rolig varje gång.


Jag har inte lust att ta upp gårdagens bravader. Gör det senare. Nu ska jag iväg till i2 marten tror jag. Min nya älskare finns där - den fäska munken. Jag blir lyrisk varje år över i2 marten då jag vet att mina trogna munkar kommer vara där. Feta, flottiga och helt underbara.

fredag 24 april 2009

jag älskar mig själv

Jag hade ju beordrat mig själv att inte göra det. Ändå så gör jag det ändå. Jag visste att det var för mitt eget bästa. Saker kan göra ont, det vet jag. Och det bästa är att inte veta det alls. För det man inte vet lider man inte av.

Men nu var jag dum. Och nu sitter jag här med en klump i magen. Och jag får helt enkelt skylla mig själv..

numret raderas definitivt i kväll.

torsdag 23 april 2009

jefla sur

Alltså, när en finne sätter sig mitt emellan pattarna då vill den baskemig bara jävlas!
Hur jävla rättvist är det då?

Sitter och försöker plugga psykologi. Det går sådär. Jag får typ damp av att det är sol ute. Inte när jag har så mycket att göra, okej? Imorgon blir det förhoppningsvis ölning utomhus med engånsgrill och en massa jävlar annama. För varje droppe jag grinat ska jag fylla på med öl! Bästa kuren. Om någon läser och också känner för utomhusölning så är det bara att haka. Det är det som är så skönt nu när man kan börja festa ute. Alla ska med! Så kom igen nu people, det ska bli fucking uppåt 20 grader i helgen!!

Det är skönt att det har lugnat ner sig nu i alla fall. Var bara måndagen som var kukdagen number one.

Hey you guys, I'm ok.

tisdag 21 april 2009

Panik ett tag till.

I korta drag.

Lycklig= Nej
Glad = Nej
Studenklänning= Nej
Balklänning= Nej
Skola= Nej
Jobb= Nej
Vidareutbildning= Nej
Boende i sthlm= Ja
Pojkvän= Nej
Framtid= Nej

Har du mindre än två ja så kan du lika gärna gå och dränka dig i toan direkt, du är losertypen.

måndag 20 april 2009

Vad i helvete?

Ska jag behöva byta mitt jävla bloggnamn till Becka Unhappy eller? Ska de va så? Vill vi ha det så?
NEJ!

Jag fattar inte. Hela förra veckan var sjukt. Folk har vart helt utflippade och dumma i huvudet. Folk som sviker till höger och vänster, bakåt och framåt. Jag förstår inte vad som har hänt med folk den här våren. Det är som alla blivit galna. Och speciellt förra veckan. Vecka 16 i april från härmed heta "olycksveckan där idioterna träder fram". Jag jag ska passa mig extra noga denna vecka varje år.

Hur många ska med och dränka sorgerna i alkohol till helgen? Let me hear you say it.

terapi för knapra tider

Supa knulla glömma
Supa knulla glömma
Supa knulla glömma
Supa knulla glömma
Supa knulla glömma
Supa knulla glömma
Supa knulla glömma
Supa knulla glömma
Supa knulla glömma
Supa knulla glömma
Min bästa terapi

söndag 19 april 2009

Här är resten av klänningarna. Gillade den svarta där men den var lite för kort. Sedan den där nere med guldbrodyr var skit snygg baktill. Det är halterneck och går ned som ett kors över hela ryggen. Men jag vet inte riktigt annars. Varför ska det vara så svårt :(




lördag 18 april 2009

i stockholm provade jag balklänningar på Beyond Retro. Men det var ingen av dem som var Kabaam!!



Nu funkade det inte att lägga in fler bilder så jag lägger upp de andra klänningarna sen. Den röda tutt-klänningen var vara på skoj så den är inget alternativ. Men jävlar vilka tuttar

tisdag 7 april 2009

Varför har inte dygnet 28 timmar?

Har inte direkt velat skriva här för det skulle bara bli ångestladdade inlägg i alla fall. Ångest är vad jag känner över precis allt 24/7.
Fattar bara inte hur jag ska hinna med allt i skolan. Fet ångest. Jag måste söka sommarjobb/jobb, söka in till olika högskolor/universitet, jag måste bestämma mig när jag ska flytta, jag måste ha en balklänning och en studentklänning och jag har aldrig pengar. ÅNGEST.
.
Men nu skiter vi i det. Helgen har faktiskt varit fin ändå. Robin kom och jag tog hem chokladpraliner för över 200 spänn och lite te så det blev lung myskväll. På lördagen var vi faktiskt och tränade båda två, vilket aldrig hänt förut! Hurtigt som fan. Sen på kvällen blev de chips och film. Efter det drog vi till Amigo och sänkte några öl med några av Elins polare. Trevligt gäng!
.
Nu såhär på vardagarna är jag bara astrött. Jag står på hårt stengolv dagarna i ända så jag är har sjukt ont i fötterna när jag kommer hem runt sju-tiden. Och nu är det meningen att jag ska träna och plugga. Just nu önskar jag att dygnet hade några timmar extra. Snälla?

tisdag 31 mars 2009

Är vi ensamma?

De tog upp ett inressant ämne idag på p3. Undersökningar har tydligen visat att vi har fler vänner än man hade för 25 år sedan. Men när en ny undersökning gjordes som var anonym så verkar det vara helt annorluna. Hur kan vi känna oss mer ensamma när vi har fler vänner idag än för 25 år sedan? Tydligen känner sig unga i åldern 20-30 sig mer ensamma än de som gått i pension. Det är mycket press på att man ska ha rekordmånga vänner, gå på häftiga fester och känna de rätta folken. Och visst är det lite så, egentligen?
.
De snackade också om rädslan för att vara ensam. Som att gå på bio ensam, ta en kaffe ensam, eller bara gå runt i stan och shoppa. Jag personligen lider inte av att göra saker ensam, jag tycker rentav att det är väldigt skönt. Jag har förvisso inte gått på bio själv, det kanske jag skulle göra om jag haft mer pengar. Men jag älskar att gå på stan själv ibland. Jag får gå till vilken affär jag vill, prova hur länge jag vill utan att någon står utanför och suckar osv. Det är faktiskt helt okej att göra saker ensam ibland.
.
Men om man ska prata om att känna sig ensam är det en helt annan sak. Det gick upp för mig idag att jag faktiskt gör det, känner mig ensam. Det är inte det att jag har lite vänner. Jag har varken mycket eller lite vänner, men det är inte det det handlar om. Jag har ingen sådär riktigt jävla nära vän som man verkligen-kan-snacka-om-allt-när-man-vill-hur-som-helst-var-som-helst-jag-kan-typ-dö-för-dig-vän. Det saknas mig verkligen. Det kvittar hur många vänner jag har, jag måste ha en sådan. De har alltid avlöst varandra men nu är det stopp.
.
Hur känner ni för ensamheten? Är det skönt att göra saker själv ibland eller är det pinsamt?

LÄGG AV FETIS

Alltså den här praktiken är inte bra för mig. Varför valde jag en praktikplats där man kan äta söta och feta saker? For free? Jag kan inte hålla mig när det är gratis. Tanken på att det annars skulle vara så jävla dyrt att köpa dem gör att jag proppar i mig ett par om dagen. Jag fick uppmaningen "Om du vill smaka på pralinerna så är det bara att ta!"
Respons: Haaaallelujah! haaaallelujah!
Om ni vill ha ett gott te så ska ni definitiv köpa det på Kardemumma. Det var verkligen svingott! De har även jävligt goda jordgubbchokladpraliner som var to die for. Men jag får hålla fingrarna i styr. Eller passa på när det är gratis? :D
Jag röstar på sistnämnda.

fredag 27 mars 2009

Bättre konsistens.

Jag vill bara meddela världen att konsistensen är något fastare.
Vad har du för kommentarer kring detta?
- Det känns skönt för jag gillar att bajsa normalt.
..
Ikväll ska jag ta det jävligt lugnt då jag imorgon ska upp vid halv sju och bege mig till Universitetet. De håller i den roligaste happening på länge, nämligen högskoleprovet! Jag har fet ångest, därav min kassa mage? Det är möjligt. Brukar inte hända mig dock. Jag funderar också på om det hände något när jag tränade i onsdags, det var då magljuden började. När vi låg och stretchade på golvet, och allt var knäpptyst, gav mig mage ifrån sig ett ljud som närmast skulle kunna liknas vid en gnällande drunknade chihuahua. Som i sin tur hade ont i magen..typ. Fast nu låter det mer som ett drunknande monster, och känns framförallt så. Vad fan händer där inne?
..
Ska i alla fall passa ungen för första gången, plus en annan unge. Skulle passa ända tills två på natten så jag kommer nog inte vara pigg när jag ska upp imorgon. Alltså jag vill verkligen inte göra högskoleprovet. Jag har i alla fall bunkrat upp med en såndär liten Actimel som ska stabilisera magen (Jag tänker fan inte springa ut och skita var 30:e minut), en drickyoghurt och en god pastasallad med pesto och feta. Det är inte hela världen om det går åt helvete heller. Jag har hela livet på mig att göra fler högskoleprov jag kan söka in med. Oh well, önska mig lycka till!

torsdag 26 mars 2009

Det flyter på.

Kul. Skoj. Jag verkar ha drabbats av magsjukan eller något liknande. Saker bara rinner ur mig när jag käkar och jag mådde pyton igår kväll. Ett plus är att det rinner ut åt rätt håll. Hatar att spy.

Så jag tänker inte träna idag. Fasiken. Jag är nojigt över att lämna mitt hem över huvud taget. Jag stannar nog inne hela dagen idag. Jag vill inte riskera någon pinsam olycka i brist på toaletter. Huamejen.
Hoppas ni mår bättre gottfolk. Jag önskar er en trevlig dag med normalt bajsande.

måndag 23 mars 2009

Jobbigaste situationen i hela mitt liv.

Igår gjorde jag något som var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Det var så jävla jobbigt. Men det var tur att jag hade min syster med mig. Utan henne skulle det aldrig gått. Hon vet nog inte vad glad jag är att hon finns, men det får hon läsa nu! Vad vi gjorde skriver jag om någon annan dag, just nu måste jag samla ork till religionsprovet imorgon. Eftersom jag fick MVG på sektarbetet så är det ju inte omöjligt att jag kan få MVG i religionen också. Jag måste fixa det här. Heja mig.
Syster, jag ska försvara dig
Syster, jag vakar över dig
Jag är också glad över en nyvunnen vän som jag hoppas jag kommer ha ett långt och fint förhållande till. Jag behöver mer sånt i mitt liv. Mer fina människor att omge mig med. Tack alla nya vänner och tack alla gamla fina vänner. Tack syster, tack Robin. Och oftast behöver ni inte göra mer än bara finnas där. Märks det att jag funderar mycket krig relationer eller? Aye papi! Det har jag gjort sedan förra kuratorbesöket. Vi la typ upp en karta över folk i mitt liv, de som är nära, de som är för långt bort. Men det går åt rätt håll. Och igår tog jag det första riktigt stora steget.

söndag 22 mars 2009

Vi har stängt.

Fredagskvällen:
Började hos Anna med lite öl och sushi för min del, sedan lite mer supa och så ska det låta! Bar av till Arena trots planer att stanna hemma och bara chilla med alkohol och snacka. Finns det något som heter chilla med alkohol? Går det att dricka alkohol utan att några timmar senare hamna på Arena? Jag tror det är en omöjlighet. Nästa helg kan jag i alla fall lova er att det bli lugna puckar, då jag ska göra högskoleprovet i åtta fucking timmar på lördag morgon. Jag börjar få ångest över det nu alltså.

Förbannad:
Det jag var så jävla förbannad över i fredags natt var i alla fall att jag blev av med min favoritjacka, min favorittröja och alla nycklar. Heja heja heja! Vilka idioter är det som snor ens jacka? Jag hittade ju någon annans garderobslapp men inte fan tog jag den personens jacka. Det finns allt bra störda människor här i världen alltså. Skaffa er ett liv!

Lördagskvällen:
Igår tröstade jag mig med att käka kebabtallrik, chips, dricka öl och kolla film med Mandisen. Det var precis vad jag behövde, jag har längtat efter kebabtallrik som ett as!
Och idag ska jag väl försöka plugga religion men jag tror inte det kommer gå något vidare denna gången heller. Jag ska dock träna. En sak som är säker.

lördag 21 mars 2009

FÖRBANNAD

Jag skulle kunna skriva ett inlägg om hur jävla förbannad jag är.
Men jag väljer att inte göra det.
Sieg heil era jävla kuksugande rövslickande fittslickare.

torsdag 19 mars 2009

Alltså jag är så jävla sugen på en ny tatuering. Nästa projekt kommer bli en vid magen/ljumsken eller vart fan man ska säga som slingrar sig till ryggen typ. Jag vill även testa lite färg denna gången, något röd-aktigt. I form av blommor typ. Som bakas in med samma stil som den jag har på axeln. Såg en as snygg tatuering på en tjej som hade typ bruna blommor huller om buller, det låter lite fult med bruna men fan vad snyggt det var!! Topp tre de en an de snyggaste tatueringarna jag sett. Inte vanliga tråkiga blommor heller utan de var verkligen unika. Den som ändå hade pengar..
.
Nu när våren är här så fylls man ju av glädje och... shoppinglust. ja just ja, pengar. Jag vill ha nya våriga kläder. Orkar inte att jag har ett sånt behov. Det är tur att jag alltid lyckas köpa billiga saker i alla fall. Palla om man ville ha massa märkesgrejer hela tiden.
.
Har i alla fall varit en bra dag trots att jag inte tränade. Fick tillbaks filmkunskapsprovet där jag satte ett MVG. Skönt! Känner fortfarande irritationen över de ynka sju frågorna. Men men, det gick ju bra! Bättre att kunna för mycket än för lite. Nä nu ljög jag, jag tycker det är jävligt onödigt och jag orkar inte fylla min hjärna med onödigt skit jag aldrig kommer använda. Efter det åkte jag hem och loopade och fixade dräddsen, och tvättade dem också. Så nu mår de fina fisken. Sen bakade jag och Ida kärleksmums som var cp men jävligt goda. Så jag kan väl inte klaga på den här dagen. Vill passa på att hylla spotify, fy fan vad smidigt.

tisdag 17 mars 2009

"Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Men jag vet, det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer när vissa väljer svälten"

Kapten röd har två låtar som jag gillar väldigt mycket. Detta utdraget är från låten Trasig. Jag tycker rent generellt att det är fel med plastikoperationer. Mår man riktigt dåligt över något så mja, kanske, men helst inte. Jag har argumenterat emot folk vad gäller bröstförstoringar och har då mest fått höra "Ja men, du har ju redan stora bröst". Lite som att jag inte har något att säga till om i den frågan. Jag kan ärligt säga att jag inte hade haft något emot att ha mindre bröst då de ofta är i vägen och jobbiga när man tränar. Dessutom tycker jag kläder sitter bättre på folk med mindre bröst. Men det är inte så att jag inte gillar mina bröst, de är helt okej. Det är mina bröst helt enkelt.

Jag tycker att det är fel att mixtra för mycket med kroppen, och det är verkligen hemskt när unga har funderingar över det. Som dokumentären där sextonåringar vill plastikoperera sig, jag tror det var en som ville fixa magen och en som ville ha större bröst. Det är ju sjukt!? Träna lite då istället, ät sunt! Och när man är 16 har brösten inte växt klart på långa vägar för den delen heller. Kom över ett roligt citat av Nemo Hedén i en tidning.
"I dag läggs det ner mer pengar på silikonbröst och viagra än alzheimer-forskning, så om 30 år sitter vi där med jättepattar och ståkuk men ingen minns varför"
Jag tror verkligen att det måste göras drastiska förändringar med våra skönhetsideal. Det funkar ju inte! Det viktigaste är väl att vi är friska och mår bra? Nej fyfan jag blir bara irriterad. Nu avslutar vi med ett till utdrag ur Ta inga order av Kapten röd och en fin bild på hur vi kommer se ut.

"Håll ut systra mi, du kan se igenom deras mask och deras leende av plast
Deras, Botox hysteri, men är det till en lycka eller last när ditt smajl sitter fast?
För varje dag som passerar, bevittnar man hur någon ung själ havererar
På grund av något sjukt ideal dom planterat, du är ingen vara man kan reklamera.
Men du vet när dom vill lära dig bli smal utan att banta
Med så mycket plast i kroppen att dom går att panta
Men det är inte dig dom vill ha det är dina slantar, så dom är inga vänner och dom är inga bekanta"

måndag 16 mars 2009

Yo bitch I'm gonna slap you up.

Idag har jag varit i skolan, bakat, tränat och lagat fin mat. Som grädden på moset tänkte jag faktiskt lägga mig tidigt också. Typ snart nästan, och läsa något kanske. Läser för lite nu för tiden. Det var så otroligt skönt att få träna igen, och man känner sig så duktig när man ligger och andas på avslappningen.

Jag skulle behöva passa unge i helgen. Jag vill ha pengar. Jävla studentfest och studentmössa som gör en pank. Men passar jag unge så missar jag reggae-fest. Men jag gör nästan allt för pengar nu. Allt utom att gå tillbaks till Norstat. När jag gör det, när jag sjunkit så lågt, då får ni klappa till mig på käften. Hur många gånger ni vill, när ni vill!
Om ni vill se en bra film och få sköna Spanien-vibbar, kolla på Vicky Christina Barcelona av Woody Allen. Jag vill verkligen till Barcelona nu. Jag ska åka på språkresa, och om jag inte gör det kommer jag vara så besviken på mig själv. Att vara där i två månader känns lagom, då hinner man lära känna folket, kulturen och språket en aning i alla fall. Kom Barcelona, kom!!

söndag 15 mars 2009

Besvikelse och ha-begär.

Fredagen var en stor besvikelse. Jag skulle nästan vilja säga att förkröket hos jocke var roligare än själva utgången på Nöjes. Som många känt: Man sprang bara runt hela kvällen och letade efter folk. Nöjes var alldeles för stort och man hittade inte en jävel. Dansgovlet var cp och jag ramlade. Nu har jag en stor blåtira/bula på smalbenet. Robin lyckades pricka allt vad en lyckad kväll ska innehålla. Lite skratt, lite gråt, massa supa, och lite pissböter. Jag är avundsjuk. Jag checkade av allt utom kissböterna så jag hade det väl ganska bra ändå jag med.
Alltså nu är det fan i mig nog. Jag ska ha en lång klänning, och jag skiter i om jag är för kort och försvinner helt i den! Har ni sett den nya Lindex reklamen? Sjukt snygg klänning. Jag måste faktiskt ha den. De har jätte fina flätade skärp på Lindex nu också för bara 79:- Gladiator skor på H&M är fan skitbilliga, bara 198:- Väskan vore inte fel heller. Men kolla klänningen!? Dessa saker vill jag ha på mig nu!! Ge mig sommar.

fredag 13 mars 2009

Studentfesten 2009.

Jaha då var det dags! Studentfesten ikväll. Tror det kommer bli askul! Verkar som många ska dit så jag hoppas på en svinkul kväll. Annars vill jag typ ha tillbaks mina pengar. Så jävla dyrt :(

Det stora frågan är vad man ska ha på sig. Jag vill ju klä mig lite party i alla fall. Men inga kläder jag har känns speciellt party just nu. Får fixa något. Jag funderar ju på att ha på mig lack-klackarna i alla fall. Det är väl på tiden nu! Men nått mer än skor kanske man borde ha?
På tal om skor så gjorde jag ju kapet på myrorna med dessa sötnosar. Välkommen till min skosamlig!
Jag känner mig överlag väldigt söt idag så då spelar det inte så stor roll vad man har på sig.
Over and out!

torsdag 12 mars 2009

Livet.

Det känns som det skulle kunna vara en början. Jag har äntligen tagit tag i livet.
Efter en andra träff med kuratorn så känner jag att det kanske kan ge mig något ändå. Om inte så är det väl bra att ventlilera ibland. Det kan ju inte resultera i något dåligt i alla fall. Denna gången var betydligt mycket känslostarkare. Jag gjorde det jag fruktade. Jag grät - nästan. Jag tycker det är obeskrivligt obehagligt att gråta inför andra. Men det kändes nästan som om det skulle varit bättre att släppa ut det istället för att kämpa med den. Jag kunde inte få fram ett ord eftersom att jag koncentrerade mig på att inte gråta, även om det var så uppenbart när jag satt där med darrande läppar och blanka ögon.
..........................................................
Jag vill fixa det här. Jag vill kunna gråta. Vad är det som är fel med att gråta? Absolut ingenting egentligen, både glädje och sorg är känslor som man måste få utlopp för, när precis man vill. Utan att skämmas. Jag vill göra något åt den där spärren som byggts upp av någon anledning. Jag vill inte bara veta hur jag ska ta mig över den, jag vill sparka ner den och förstöra den helt. Jag vill låta mina känslor välla fram hur som helst, när som helst, var som helst.
..........................................................
Jag vill skratta riktigt högt och vara överdrivet glad in i mellanåt, jag vill gråta som fan när jag känner för det, även om någon skulle råka se mig. Jag vill skrika och vara asförbannad på dem som gjort mig illa, jag vill krama de som får mig att må bra hårt och länge och berätta för dem vad de faktiskt betyder för mig. Även de som kanske inte träffar mig så ofta eller kommit mig så nära. Numera tar det väldigt lång tid för mig att lära känna. Men jag ska inte ge upp. Jag ska bli mig själv igen.
..........................................................
För någon som knappt känner längre, och än mindre kan få utlopp för sina känslor, är det verkligen en person? "Jag tänker, alltså finns jag" är ett känt citat från René Descartes, men jag tycker Nietzsches "Jag känner, alltså finns jag" stämmer mycket bättre.

onsdag 11 mars 2009

Öl och fotboll.

Det är så orättvist. Varför får inte jag dricka öl och kolla fotbollen? Jag vill sitta och skrika ikapp med grabbarna och rapa som om det inte fanns någon morgondag.
Ibland, eller, väldigt ofta önskar jag att jag vore en sån med snopp.
Jag vill ha en Carlsberg NU!!

måndag 9 mars 2009

Finaste mobilen.


Att få sin mobil stulen är ju både på gott och ont. Jag förlorade en mobil jag älskade, men fick en annan jag nästan är sexuellt attraherad av. Fy fan vad sexig!
Idag fick vi tillbaks två prov. Fick MVG på naturkunskapsporvet, och hade tydligen MVG på någon inlämning så chanserna att få det i slutbetyg var goda. Gick inte riktigt lika bra på historian men det blev i alla fall ett VG. Bättre än förra gången. Vad fan ska man göra för att få bra betyg av den satmaran alltså?
Alltså förlåt... Jag kan inte hjälpa det men jag tycker Den rätte för Rosing faktiskt är kul att titta på. Det är något med det bara. Jag tycker självklart att Rosing är en dum uppblåst anka med långt hår men programmet tillfredställer mig lite faktiskt. Något som gör det roligare är att jag och Jonas såg brasilianaren när vi var på Max vid kungsan. Han såg lika brunbränd och fräsch ut då! Killen har klass! Dock väldigt slemmig. Fast jag hatar den jävla nittonåringen. Alltså vad fan ska hon med en nittonåring? Det känns som det är på gränsen till pedofili! Hon har två barn liksom, varav den äldsta är 14 going on 15. Han kanske ska satsa på henne istället? Va va va?

söndag 8 mars 2009

kaninkrokant

Alltså vad fan?
Är det någon mer som ska se på Wipeout nu!? :D
Det verkar skitkul! Jag vill också leka i lera. Som en brinnande skrikande Shakira.

lördag 7 mars 2009

fykk

Haha, det är ett under att jag kunde logga in.
Detta är första inlägget jag gör som onykter. Men någon gång måste ju alltid bli en första gång, som man säger eller? Inte vet jag, jag vet inte mycket.
Men något vet jag, som jag inte vill beätta. hihihi
Ja, klart vi gillar grovt!

Jag vill fortf ha kött. Jag vill ha en kababtallrik. herregud. Ge mig nu.
I'm gonna kill a kitten tonight.
/fattar ni hur mycket koncentration jag lagt ner på dessa rader)

fredag 6 mars 2009

KÖÖÖÖÖTT

Hush, little girl. Sweet baby, don’t cry. …tonight.
Daddy is here and he’ll sing you a soft lullabye tonight.
Why can’t it all be like it was before?How can I explain why mommy’s not here anymore?‘
Cause daddy likes porno and ten-dollar whores.
Daddy gets wasted and robs liquor stores. Daddy likes robbing against little boys on the bus.
I think that’s why mommy left us...

Skön låt dedär.
Jag måste plugga alltså, men jag orkar inte. Kanske ska passa en unge och få lite extra cash. Men hon har inte ringt än så det verkar inte bli så mycket med det. Jag har blivit barnvakt. Det är mitt nya jobb. Hittade en lapp på anslagstavlan där en mor behövde det. Hoppas hon betalar ganska bra i alla fall, för ibland sa hon att jag skulle sitta till typ 3 på natten. Då vill jag fan ha pengar för det!! Pratade med anita idag och hon sa att jag hade MVG-kvalité så där kammar vi nog in ett till. Heja heja heja. Måste fixa det här.

Jag har vart ovanligt sugen på kött den senaste tiden. Jag vill ha en fet jävla köttbit med pommes och bearnaise hela tiden typ. Revbensspjäll, oxfilé, fläskfilé, kebab, 200 g hamburgaren, you fucking name it! Fyfan vad gott det är. Jag vill ha kött, ge mig kött. kött kött kött. Är jag typ gravid eller något? Dessutom vill jag knulla. Jag vill knulla och äta kött och dricka öl. Det är precis vad jag vill göra ikväll.



tisdag 3 mars 2009

Väderhelvete.

Det är fan nog. Nu är det överdrivet mycket jävla vinter! Kan det inte dra sig tillbaka lite, snälla? Bara så det inte är en pina och näst intill självmordsförsök att cykla ute.
Nu har jag kommit på vad jag ska läsa för något. Och att jag kanske inte har poängen att komma in. Så hädanefter blir det råplugg för hela slanten. Jag klarar det, de här tre sista månaderna. Jag ska sluta gå ut varje helg, det funkar inte. Nu kommer jag vara tråk-becka/plugg-becka/ångest-över-att-inte-få-gå-ut-becka ett tag. It sucks.

Stockholm var mysigt. Käkade på restaurang två gånger, en med pappa, käkade fläskfilé med friterad potatis och rödvinssås OCH bearnésås! Jag älskar mat med två såser! Ju mer sås desto bättre. Hallelujah. Sen käkade vi revbensspjäll med Robins farsa och familj, det var så jävla gott. Var ute med Elin och hennes kompisar på torsdagen, Gröne Jägarn var inte så illa som man har fått höra! Så jag hakar nästa gång igen! Tråkig nog tappade jag bort min älskade mobil, den bästa mobilen jag har haft i hela mitt liv. Men vad gör man.
Träffade en ny polare i sthlm också, hon var as schysst. Synd att hon flyttade till Oslo dock. Vi gick till Zapata, världens bästa affär och köpte skönaste byxorna. Jag älskar dem.
Slutligen vill jag säga vad fan är det med Stockholmklubbars vakter!?! GÅ OCH DÖ!!
Summa summarum, summan av kardemumman, det var en bra vecka ändå.

fredag 20 februari 2009

Textlektion.

Mycket värd textlektion idag också. Skriv klart krönikan som du egentligen var klar med igår, sedan öva på att skriva rubriker och ingresser i tre timmar. Spare me.
Har skrivit om min krönika flera gånger, känner mig helt pantad i huvudet och har huvudvärk. Nu vill jag hem och sedan åka och träna. 
Och kanske.. kanske ska jag ta en hemmakväll för en gångs skull. Spara lite pengar. Umgås lite med farsan som kommer hem idag. Jag vet inte när jag verkligen umgicks med honom sist och jag måste erkänna att jag saknar honom! Ska laga en mysig Ceasarsallad i kväll vilket som i alla fall, jag är sjukt sugen på det. 
Nu har jag tränat för tredje gången denna veckan. Jag ska avverka en fjärde gång idag. Jag ska orka. Kom igen!
Hoppas ni inte har allt för kul utan mig i kväll! Det började krypa i fingrarna på mig redan igår men jag ska försöka motstå. Det går. Jag kan!

torsdag 19 februari 2009

Värt pluggande.

Kul. Jag pluggade som en gris igår. Pluggade igenom 150 sidor till filmkunskapsprovet idag. För att vid provet få se att det består av sju frågor. HELA SJU FRÅGOR! Jag har pluggade röven av mig helt i onödan. När man väl satsar så går det åt helvete ändå. Samma sak på historieprovet i tisdags. Jag pluggade två dagar innan för en gångs skull, för att dagen innan provet få veta att vi skulle ta bort massor. Jaha, då har man hårdpluggat grejer som inte ens kommer med. 

Slutsats: Man ska fan inte plugga långt innan och framför allt ska man inte plugga mycket! Jag visste inte att min taktik att snegla över allt dagen innan var den bästa. Men nu vet jag, tack så mycket. 

Vi avslutar dagen med en ännu mer värd textlektion. Tack för mig.

onsdag 18 februari 2009

Onsdag.

Pluggandet blir min död.
Suck. Alltså när denna veckan är slut kommer jag ha men för livet av allt detta pluggandet. Jag har pluggat konstant sedan söndag morgon, och då jag inte pluggat har jag varit i skolan eller tränat. Kul liv. Fast träningen är faktiskt kul!

Börjar fundera lite smått över studenten. Har blivit influerad vare sig jag ville eller inte. Nu vill jag också shoppa balklänning, studentklänning, skorna och allt som hör till. Fast jag alltid trott att jag inte skulle lägga så mycket tungd på det där. Visst studenten är kul, men hyra/köpa en klänning för tusenlapparna är överdrift och så jävla onödigt. Jag vill numera även vara fit och snygg på balen. Därför börjar en ny era nu. Den hälsosamma. Klarar jag mig utan chips till balen? Svaret är antagligen nej, men jag kan ju fan försöka. Hädanefter är det morotsstavar och avokadodipp som gäller. Vem är med mig?!
Har ett hum om hur jag vill se ut på balen i alla fall. Jag vill faktiskt ha en helvit klänning tror jag. Cremevit, öppen rygg. Öppen rygg är en självklarhet. Och skorna? Jag dregglar efter dessa..

måndag 16 februari 2009

Måndag.

Du är så jävla duktig, kvinna!
Japp, igår var jag duktigast. Jag började plugga klockan 11.00 och pluggade tills jag åkte och tränade. Friskis var inte alls sig likt! Det var mycket fräschare och de hade byggt om en hel del. Jag gick på ett baspass, som är ett sånt dät lagomt pass. Trodde jag skulle bli slutkörd i alla fall, men jag blev inte så trött som jag trodde! Jag fick fina flasch-backs från när jag tränade där som mest i åttan. Shit, då tränade jag fem gånger i veckan ibland. Men det var andra grejer i åttan känner man, när tuttarna var mindre och man inte behövde få dubbla käftsmällar varje gång man hoppar. kabonk kabonk. Nej, så hemskt är det väl inte, men de ser ut att vara farligt nära attack när man kollar ner! I don't like.

Men när jag tränade igår så kom jag ihåg hur mycket jag faktiskt gillar det, och att jag saknat det som fan. Hur man svettas med ett femtiotal tanter, sedan kör avslappning på deras kalla golv och bara vara asnöjd. Sedan vara ännu nöjdare när man går hem och lagar en nyttig bulgursallad. Vi slår ett slag för att vara hälsosam! Hallelujah!

söndag 15 februari 2009

Söndag.

Nu har min älskling åkt hem. Hatar när det blir såhär tidigt! Men vi har haft det mysigt i helgen i alla fall.
Fredagen blev lyckad, även om vi kanske gick hem lite tidigt. Först var vi på Blue moon och käkade gratis taco buffé. Helt okej var den! Sedan drog vi till jocke och drack vin och dansade lite. Efter det bar det av till arena! Lyckades komma in innan tio fast det såg mörkt ut ett tag. Robin kom lite senare och dansade med oss.

Sedan drog vi hem vid ett har jag för mig och hemma var jag en puma i sängen like always. När Robin kom tillbaks från toan så låg jag och dregglade och snarkade ståtligt. Lika sexig som alltid. Morgonen därpå låg vi och bakfyllepruttade på varandra och kallade det Alla hjärtans dag-present. Jag älskar att vi alltid är så jävla romantiska!

Av Robin fick jag finaste presenten, kokoslotion och två små kokosparfymer! Jag är helt kär i kokos. Sen får vi inte glömma de fina presenterna jag fick av brudarna, tack så mycket hörrni! Idag är det tillbaks till allvaret igen, även om det bara är söndag. Måste plugga historia inför provet på tisdag och så tänkte jag träna på friskis för första gången på länge.

torsdag 12 februari 2009

Torsdag.

Sushi-time
Jag är asmätt. Det beror på att jag precis kommit hem från Elin, där vi proppade i oss sushi och chips. Det är alltid välkommet. Tack Elin!
Fick därefter världens äckligaste jobbigaste kallaste cyklingtur hem. Nästan tolv minus och snoret fryser typ till is. Jag fattar inte ens varför jag cyklar i detta vädret. Kan jag inte unna mig en bussresa i alla fall? Men det känns så jävla ovärt. Jag längtar till våren...

Nu måste jag verkligen försöka plugga lite. Hann med lite historia förut men som vanligt somnade jag. Måste i alla fall skriva klart intervjun tills imorgon. Vi ska gå på musikal på textkommunikationen och det känns väl helt okej.
Imorgon dock! Är det dagen vi alla har tjatat om (mest jag och Anna)! Och jag kommer vara så jävla snygg. Ni förstår inte! Ska försöka fixa batteri till kameran. Det känns som den måste med! Eller är det någon annan som orkar ta med kamera? Min är så jävla stor. Vore kul att få lite kort från kvällen!
Nu råder jag alla att vila upp sig ordentlig och lägga sig tidigt. För imorgon kommer bli en låååång dag!

onsdag 11 februari 2009

Onsdag.

Birthday!
Hell yeah. Idag var det min tur att vara födelsedagsbarnet no 1.
Dagen började mysigt med att vakna klockan tio och äta så segt man bara kan till några avsnitt av Two and a half men. Så skönt att dricka morgonkaffet i lugn och ro.
Såg även en dokumentär om en snubbe - Bobbit - som blivit av med halva snoppen. Ja, hans fru hade cuttat av kuken när han låg och sov, sedan kört iväg med halvan och slängt den på någons gräsmatta. Alltså, haha. Lite roligt är det ju. Chop chop.
Sedan åkte jag iväg och intervjuade "människa i media branschen". Efter det kirrade jag friskiskortet så nu ska jag fan börja träna på allvar. Som jag har längtat! Jag ska bli sund och välmående, och om så är möjligt - ännu snyggare!
Åkte till stan och fikade och shoppade massor, och det bästa var att jag fick allt för 300 spänn! Ärligt, jag förstår inte hur jag lyckas ibland alltså. Jag köpte ett nagellack, en midjekjol med söta knappar, en partyväska och ett helspetslinne/klänning! Käkade potatissallad och lax när jag kom hem också, vilket inte var fel på något sätt! Åh vad lax är gott.
Jag har inte pluggat något idag, vilket jag borde, för vet ni vad. Idag har varit min dag hela dagen.

tisdag 10 februari 2009

Tisdag.

Åh fyfan vad mätt jag är. Gjorde en veggi-korvs wook med bulgur och mangosås. Det var asgott. Jag gillar inte såndär wook man köper i frysta påsar. Det är mycket godare att göra själv. Snackar jag om något annat än mat på den här bloggen egentligen? Näe, för vet ni vad, mitt liv är baskemig MAT. Inte nog med att det är gott, det är kul att laga! How great is that!?

Jaha, och helgen.. vet inte vart jag ska börja och inte vart jag ska sluta. Fredagen var det största misstaget av dagar att gå ut på. Saker som inte borde hända skulle inte hänt. Det var länge sedan jag var så rädd. Länge sedan jag grät så drastiskt. Min älskling kom på lördagen och tog hand om mig i alla fall. Älskar dig, du är bäst:*
Men jag hade roligt på förfesten med Jennifer och Maja, och jag tror jag hade ganska kul på arena också. Vem vet? Kommer man inte ihåg så har man troligen haft jävligt roligt.

Och igår så bjöd snälla Anna på fika. Det var jättegott! Jag kan verkligen bara äta en enda kakbit, sen är jag asmätt. Det är någon med mig och söta bakverk som ínte fungerar. Därför dränker man sig i kaffe istället. Och på fredag ska vi firas båda två, vilket jag kanske också skrivit om i varenda blogginlägg på senaste tiden? Men what the heck, jag känner ju bara på mig att det kommer bli kalasbra stämning och skitkul så då får man längta lite.
DESSUTOM är Elin så snäll att hon tänker laga sushi åt oss! MAT MAT MAT!! Säger jag bara.
Life is food. Food is life.

fredag 6 februari 2009

Fredag.

Supe?
Inget supe utan alkohol. och det är lite av mitt problem just nu. Men maja kanske bjuder blåbärsglögg visar det sig. hohoho. Så det blir väl den gamla vanliga visan denna helgen igen. Lite supe. lite arena. lite dans. Eller, MYCKET dans!
Här är mitt recept på otroligt goda kikärts/morotsbiffar! Och jag skriver inte i mått och såntdär. Man känner det på sig, hur mycket det ska vara i. Men först och främst:
Kikärtor! en burk typ. Då blir det kanske tolv biffar.
En riven morot
Ett ägg
En kokad potatis. Men det funkar att göra utan den. känns så jävla ovärt att koka EN potatis?
Purjolök, så mycket man känner att man vill ha i
Spiskummin
Koriander
Salt
Peppar
Det är det jag brukar slänga ihop. Tror inte att jag har glömt något nu. En vitlöksklyfta kan man ju ha i också om man känner för det ibland! Det underlättar om man har en stavmixer och mixar det lite. Blir så jobbigt att mosa kikärtorna med gaffel och så blir det stora klumpar. Godast till detta tycker jag är bulgur kokat med en grönsaksbuljong, mangodressing (mango chutney och gräddfil, lite salt) och färsk bladspenat! Häll lite solrosfrön över också. Så jävla nyttigt, så jävla gott. Hallelujah
På bilden är det hummus till, funkar bra det med men mangosås är godare!

onsdag 4 februari 2009

Onsdag.

Gottfolk.
Idag har jag köpt olja till mitt hår. Så hädanefter kommer det inte lukta massa hår utan nämligen mango! nomnomnom. Köpte dessutom en söt liten sjal som var perfekt att ha i håret. Fin rea på Eldopalen! Sen åkte jag hem och käkade kvarbliven sushi och kollade på Maria Larssons eviga ögonblick. Den var helt okej faktiskt.
Fick finbesök även igår och det lagades massa sushi. Jag tror inte jag sett så mycket sushi på samma gång i hela mitt liv! Det var en sådan vacker syn.. blev nästan tårögd. Elin lyckades faktiskt att göra laxbitarna! Credd alltså. Sedan lite chips och trefemmor på det också, helt perfekt.
Nej, om man skulle göra lite religion.. suck.
Snart närmar sig firandet av födelsedagarna två! Är så jäävla sugen på den där pizzan och vinet/ölen. Och sällskapet och va roligt vi kommer ha! Är lite orolig över att det helt plötsligt är massa folk som ska med. Får vi plats där ens? Jaja, saker löser sig.
So long!

söndag 1 februari 2009

Söndag.

Bajsutmaning.
Blev utmanad av challe. En såndär rolig en!
4 av mina favoritprogram:
- Scrubs
- True blood
- öh.. family guy
- simpsons, juste heros som de va förut. Där fick ni fem.
4 saker jag gjorde i går:
- Åt massa chips
- knullade
- åt mat
- pruttade ikapp med min pojkvän
4 saker jag ser fram emot:
- Fira födelsedag på Napolie
- studenten
- sommaren
- när jag blir rik och chillar överallt i hela världen
4 favoriträtter:
- Sushi
- thaikyckliggrytor/thainudlar
- sallader med couscous/bulgur
- och favoriten for now kikärtsbiffar!
4 saker på min önskelista:
- Blir fett med rik
- komma på vad jag vill göra i livet
- få en decent lya i sthlm
- men vafan.. bli snyggare/lycklig och allt såntdär?
4 personer som jag utmanar: Jag vill utmana hela din jävla släkt.

Söndag.

En kanonhelg.
Fredagen var kanonkul och lite sjuk. Ja, men vad hände då? Vad hände inte i fredags skulle jag vilja säga. Det roligaste måste vart när Elin spillde ut mist en halv öl över hela mig och sedan slickade upp det som kom på tuttarna. Det är en bra kompis det. Det dracks och dansades som galningar och fyfan vad full jag blev. Men en kanonkväll! Igår skulle alla ut igen men jag och Robin stannade hemma och hade kul för oss själva, vilket innefattar kompiösa mängder chips och aktiviteter i sängen. Dessutom har mina bäbisar blivit klara också så jag kan äntligen släppa ut håret om jag har lust, utan att det ser ut som om jag bara har fyra dreads i håret! Snart får jag finbesök från det lama berget och sushi ska käkas. Hell yeah!

onsdag 28 januari 2009

Onsdag.

Haha, när jag kollade igenom min byrå med gammal skit hittade jag en gammal dagbok från när jag var jääätteliten. Det är så jävla roligt att läsa! Sedan i slutet av dagboken berättade jag om flyttarna. Jag kommer inte ens i håg att jag skrev dagbok under den tiden. Jag fick en chock av hur mycket jag faktiskt hatade livet. Kunde man tänka såna svarta tankar när man var så liten? Har inte mycket för mig så jag kan väl berätta lite om mitt "hårda" svenneliv, haha.

Jag levde utom all tragik. Mitt liv var som en sommaräng en varm dag i juli precis hela tiden. Det är så jag vill minnas det i alla fall! Fast just nu känns det som ett annat liv, ett tidigare liv. Vi bodde i en villa i världens minsta håla i Dalsland. Min största hobby var att klättra i träd! Ingenting var roligare än det, möjligen att spela fotboll. Sen skulle mamma och pappa helt plötsligt plugga, båda två, samtidigt. Vi flyttade till en större håla, där de faktiskt har ett konsum, ett Ica och lite affärer. Jag fick byta skola och träffa på nya människor, människor som man först hatar. Där gick jag i ett halvår. Pappa ringde från karlstad och sa att vi fått en lägenhet. Jag sprang in på mitt rum och grät, styckade mina gosedjur med händerna.

Nya dofter. Allt är helt annorlunda. Vart fan har jag hamnat? En riktig stad? Karlstad. Nya människor igen. Här lärde jag mig att hata mina second hand kläder som mamma köpte till mig. Här lärde jag mig att hata mitt utseende. Jag tänkte inte på sånt förut, det hade aldrig bekymrat mig särskilt mycket. Men här hade en av tjejerna till och med smink! Vart fan får man det ifrån liksom? Jag spelade aldrig fotboll på rasterna längre som jag brukade, jag vågade aldrig. Sista terminen i femman, alla kände varandra. Rasterna var det värsta jag visste, de brukade jag tillbringa i ett hörn. Observera alla skolbarnen som glatt sprang runt på skolgården, bekymmerslösa. Jag fullkomligt hatade Karlstad! Jag gick i världens sämsta skola i världens sämsta stad! Jävla människor som springer runt och töntar sig i La-boom byxor och smink. Det tog nog ett halvår innan jag riktigt kom in i klassen. Men jag fick fina kompisar här. Jag kommer ihåg när vi smygrökte, klottrade och snattade på konsum och Blå gåsen, vår egna lilla blattekiosk. Så jag har ändå några fina minnen från mellanstadiet, första delen på en lång period här i Karlstad, för snart har jag ju faktiskt bott här i halva mitt liv! Fan va långt de blev. Credd till folk som orkade läsa!

tisdag 27 januari 2009

Tisdag.

Nu börjas det igen. Gårdagen var kass, idag var lite bättre. Men jag känner det ändå, det bara försöker ta över mig. Vankar av och an, väntar på svar på sjukhuset. Jag börjar bli desperat, snälla kan det inte va så att det är nog med hormonbrist för att jag ska få mina sprutor. Visst det blir jobbigt att ta de jävla sprutorna varje kväll men det må så vara, bara jag mår bra igen. Jag orkar inte vandra runt som en tyst zombie utan ups and downs, bara en sinnesstämmning som en rak linje. Oh well..

onsdag 21 januari 2009

Onsdag.

Soldiers of jah army - värdens skönaste musik.
Som vi alla vet är jag en ny becka med korvar på huvudet och jag trivs som fisken i vattnet. Imorgon ska jag besökta stora staden, och med på resan ska även Elin och Ballen!

Fyfan asså, jag vet inte vad det är med mig, men jag är typ hunrig heela tiden. Och sugen på chips som aldrig förr. Och jag kan inte sluta tänka på vad mysigt vi kommer ha när vi ska fira mig och Anna på restaurang! Längtar efter pizzan.. och fyra glas vin.
Jag längtar även tills vi ska sätta i resten av löshåret...
Jag längtar tills jag får underbart sex imorgon..
Jag längtar tills maten är klar..
Vilket betyder att jag måste sätta igång att laga den nu! Det blir tikka masala och ris! nomnomnom. Men här har vi andra korvar

onsdag 14 januari 2009

Torsdag.

Jag är inte den som är den osv. Hej kom och dreada mig.

Jag är så pank att det inte ens är roligt. Inte för FEM ÖRE!
Alltså någon kväll vill jag ta det lungt, dricka vin med mysigt folk och göra hemgjord sushi eller nått. Inte hetsa med att dra ut. Snacka och chilla.
Någon som tycker att det låter som en bra plan? Säg sushi amen!

lördag 10 januari 2009

Lördag.

Fika och Girls night out.
Igår var en sådär lagom mysig dag som man önskar att alla dagar såg ut, med en fika hos sin lärare istället för skolan, och en supertrevlig utgång med brudarna i klassen!
Först var vi hos Sara och splede lite Buzz. Och jag skulle kunna vunnit om jag hade velat! Sen bar det av till Arena och Elin åkte hem :(
På Arena dansade vi som galningar och jag fick mig även en dejt till balen, kommer du ihåg det Maja! haha, skulle jag va killen? Kvällen avslutas iaf som sig bör på day and night. Jag tog en strips som var mycket värd 20 spänn! Medan andra fulla glada begav sig till efterfest så gick jag hem och snackade med folk på msn. suck. Det ska man aldrig göra när man är full. Jag hade på mig mitt fina hårband igår som jag förövrigt tappade bort, och min FINA FINA väska gick sönder!!? Jag är hjärtkrossad och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till utan den.